reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawmy się [emoji3]

Cześć, dopiero ogarnęłam, że tutaj jest ten wątek :))
Mam na imię Sandra, we wrześniu skończę 21 lat. Planowaliśmy dzidzie od marca, ale jednak nie byliśmy do końca pewni, ale jak już postanowiliśmy, to udało się od razu :) Jest to moja pierwsza ciąża i mam nadzieję, że mimo drobnych komplikacji na początku, wszystko będzie dobrze aż do rozwiązania ;) Z zawodu jestem informatykiem, ale obecnie jestem już na zwolnieniu. Mieszkam pod Poznaniem :)

reklama
Ja teraz tez nie mogę, pisze ze tylko do odczytu a nie ma jak wysyłać pozwolenia do właściciela. No ale nieważne, jeśli to nie problem to dopisz datę OM 7/04 a z USG 4/04

Też nie mogę edytować. Termin om 10.04.2019, wg usg 15.04.2019.
Dziewczyny, a wpisujemy miasta, z których jesteśmy czy nie? Byśmy wiedziały czy jest ktoś z naszych okolic

Oo to jeszcze się tu wpisze i dopiszcie mnie ;)
Agata, 26 lat, 1 dziecko, małopolska, termin z om 29.04
Można by taka listę zrobić z pierwszego wpisu tu szybciej było by znaleźć;)

Jestem Gosia, mam 26 lat jeszcze ;) Pochodze z woj.lubuskiego z Gubina lecz mieszkam w Świebodzinie, mąż od prawie 3 miesiecy. Pierwsza ciaża planowana lecz niespodziewana teraz bo dwóch lekarzy mówiło, że nie prędko zajde w ciążę.

reklama
Hej dziewczyny. Mam na imie Wiola, mam 33 lata, pochodze ze slaska ale od 6 lat mieszkam w UK (dlatego przepraszam za brak polskich znakow...aktualnie uzywam kompa w pracy :) Troszke zastanawialam sie, czy juz dolaczac do forum, ostatnio nalezalam do Sierpniowek 2018, niestety poronilam w styczniu. Nie mam dzieci, to moja druga ciaza. Mam problem z tarczyca, mam zdiagnozowane Hashimoto. Razem z partnerem jestesmy Bykami, jak wszystko pojdzie dobrze..moze bedzie trzeci Byczek :)

Do góry