reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się [emoji3]

hej dziewczyny. Mam na imię Ania i 35lat
Trójka dzieci 13lat, 10 lata i 3latek a teraz totalna wpadka czwarte w drodze na 10 kwietnia termin ajj. Narazie nie moge w to uwierzyć czekam na wizytę w poniedziałek.

reklama
Cześć
Mam 30 lat. O ciąży dowiedziałam się wczoraj będąc na wakacjach.
To nasze drugie podejście. Pierwsze niestety zakończyło się przedwcześnie.

Ostatnia edycja:
Mam na imię Karolina, mam 34lata, jestem z Bydgoszczy. Mam dwie wspaniałe córy, 13 i 10lat i okazało się, że w okolicach 13 kwietnia będzie braciszek lub siostrzyczka

Ostatnia edycja:
No to ja jestem Natalia mam 27 lat i jednego synka który ma 14 miesiecy. Teraz termin porodu według OM wychodzi mi na 24.04 [emoji4]

Witajcie mam na imię Ola mieszkam w Wielkopolsce .
To jest moja 5.ciąża . Szczęśliwie urodzone 2.dzieci.
Syn ma 4 latka a córcia 1.5 roku.
Termin jakoś na połowę kwietnia że względu na pózna owulacje.

To może i ja się przedstawię:) Mam na mię Marta, mieszkam w Katowicach, mam 34 lata. Mój syn Franek ma 5 lat. 2 miesiące temu odstawiłam tabletki i tak oto jestem w ciąży. Termin wychodzi na 29/04.

reklama
Do góry