reklama
Kalinova
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny :-)
Mam na imię Marta i mieszkam na Warmii, mam 35 lat, to moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończyła się poronieniem w grudniu 2017, :-(. Termin wg OM mam na 29.03 i tak nie wiadomo, gdzie dołączyć ;-). Z racji, że sama jestem kwietniowa to zostanę z Wami. Pozdrawiam Was serdecznie :-)
Mam na imię Marta i mieszkam na Warmii, mam 35 lat, to moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończyła się poronieniem w grudniu 2017, :-(. Termin wg OM mam na 29.03 i tak nie wiadomo, gdzie dołączyć ;-). Z racji, że sama jestem kwietniowa to zostanę z Wami. Pozdrawiam Was serdecznie :-)
mamablondi
A skąd z Podkarpacia jestes? mieszkamy w tym samym województwieTo jeszcze ja poproszę o dopisanie. Ana, 35 lat Podkarpacie. Pierwsza ciąża. Termin porodu z om 26.04.2019 r.
Anacoco
okolice PrzeworskaA skąd z Podkarpacia jestes? mieszkamy w tym samym województwie
Natalia91
O to jest nas już trzy [emoji3] ja z MielcaA skąd z Podkarpacia jestes? mieszkamy w tym samym województwie
Anacoco
O to super Dziewczyny może polecicie dobrego gina w Rzeszowie?O to jest nas już trzy [emoji3] ja z Mielca
@mamablondi gdzie wykonywałaś wcześniej usg genetyczne?
mamablondi
Ekstra! Ja mieszkam w Łańcucie rzut beretem mamy do siebie. Ja robilam genetyczne u swojego lekarza, do ktorego chodze prywatnie w Łańcucie. Z Rseszowa posobno dr Mitera w profanilii jest bardzo dobry.okolice Przeworska
reklama
Podziel się: