reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się [emoji3]

Cześć, dopiero ogarnęłam, że tutaj jest ten wątek :))
Mam na imię Sandra, we wrześniu skończę 21 lat. Planowaliśmy dzidzie od marca, ale jednak nie byliśmy do końca pewni, ale jak już postanowiliśmy, to udało się od razu :) Jest to moja pierwsza ciąża i mam nadzieję, że mimo drobnych komplikacji na początku, wszystko będzie dobrze aż do rozwiązania ;) Z zawodu jestem informatykiem, ale obecnie jestem już na zwolnieniu. Mieszkam pod Poznaniem :)

reklama
Ja teraz tez nie mogę, pisze ze tylko do odczytu a nie ma jak wysyłać pozwolenia do właściciela. No ale nieważne, jeśli to nie problem to dopisz datę OM 7/04 a z USG 4/04

Też nie mogę edytować. Termin om 10.04.2019, wg usg 15.04.2019.
Dziewczyny, a wpisujemy miasta, z których jesteśmy czy nie? Byśmy wiedziały czy jest ktoś z naszych okolic

Oo to jeszcze się tu wpisze i dopiszcie mnie ;)
Agata, 26 lat, 1 dziecko, małopolska, termin z om 29.04
Można by taka listę zrobić z pierwszego wpisu tu szybciej było by znaleźć;)

Jestem Gosia, mam 26 lat jeszcze ;) Pochodze z woj.lubuskiego z Gubina lecz mieszkam w Świebodzinie, mąż od prawie 3 miesiecy. Pierwsza ciaża planowana lecz niespodziewana teraz bo dwóch lekarzy mówiło, że nie prędko zajde w ciążę.

reklama
Hej dziewczyny. Mam na imie Wiola, mam 33 lata, pochodze ze slaska ale od 6 lat mieszkam w UK (dlatego przepraszam za brak polskich znakow...aktualnie uzywam kompa w pracy :) Troszke zastanawialam sie, czy juz dolaczac do forum, ostatnio nalezalam do Sierpniowek 2018, niestety poronilam w styczniu. Nie mam dzieci, to moja druga ciaza. Mam problem z tarczyca, mam zdiagnozowane Hashimoto. Razem z partnerem jestesmy Bykami, jak wszystko pojdzie dobrze..moze bedzie trzeci Byczek :)

Do góry