reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawmy się [emoji3]

reklama
Ewelina, 27 lat. Jedna strata za mną, 30 czerwca 2016r. Zabieg, brak akcji serca w 8 tyg i 6 dniu. Kolejna ciąża szczęśliwie rozwiązana w maju 2017 roku. Mam nadzieję, ze teraz szczesliwie w kwietniu [emoji813] mieszkam na Podkarpaciu ;)

Cześć dziewczyny, jestem Patrycja.
Pierwsza ciąża absolutnie bezproblemowa w trakcie trwania studiów, które ostatecznie udało mi się dokończyć.

O drugiej ciąży, planowanej dowiedziałam się w Wielką sobotę. Niestety w 10 tc na usg okazało się, że serduszko przestało bić. 18 maja miałam zabieg. Jakoś się pozbieralam, choć długo to trwało. Po 2 miesiaczkach uznaliśmy z mężem, że probujemy ponownie i od razu się udało. Marzę o tym, aby tym razem było wszystko w porządku.

Ostatnia edycja:
Hej:) jestem Marta, mam 27 lat i mieszkam w Poznaniu. To. Moja pierwsza ciąża :) udało nam Się bardzo szybko, po miesiącu "nieuwazania":) wiele zawirowania przede mną i narzeczony (musimy kupić jakies.mieszkanie zanim urodze, obecnie mieszkamy na kawalerce..) powodzenia wszystkim :)

Cześć dziewczyny, jestem Patrycja, mam 26 lat. Pracuję w korporacji.

Pierwsza ciąża absolutnie bezproblemowa w trakcie trwania studiów, które ostatecznie udało mi się dokończyć.

O drugiej ciąży, planowanej dowiedziałam się w Wielką sobotę. Niestety w 10 tc na usg okazało się, że serduszko przestało bić. 18 maja miałam zabieg. Jakoś się pozbieralam, choć długo to trwało. Po 2 miesiaczkach uznaliśmy z mężem, że probujemy ponownie i od razu się udało. Marzę o tym, aby tym razem było wszystko w porządku.
Super, ze ssybko u Was zaskoczylo. U nas po 1 miesiączce też od razu sie udalo [emoji813]

Witam, dołączam do Was! Wczoraj wizyta na sorze bo coś za duzd omdlen w ciągu ostatniego tygodnia i niespodzianka! 6 tydz licząc od miesiączki termin pi razy drzwi na 12-14 kwietnia a jutro lecę do ginekologa po piękne USG! Nie mogli wydrukować dziady jedne na Sorze
Jesli 6 tydzien to termin na pewno wcześniej niż 12-14 kwietnia :)

reklama
Do góry