reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawiamy sie.

reklama
Hej dziewczyny:biggrin2:
Już od jakiegoś czasu tu piszę, może w końcu się przedstawię;-)

:-)imię: Karolina
:-)wiek: 24 lata
:-)stan cywilny: rozwódka, ale w szczęśliwym w końcu związku...
:-)dzieci: czekam na pierwsze
:-)hobby: muzyka
:-)zawód: kosmetyczka
:-)praca: szkoła podstawowa - księgowość
:-)termin porodu: 25.02.2010r.
:-)Logowanie do nasza-klasa.pl

Hej dziewczyny:biggrin2:
Już od jakiegoś czasu tu piszę, może w końcu się przedstawię;-)

:-)imię: Karolina
:-)wiek: 24 lata
:-)stan cywilny: rozwódka, ale w szczęśliwym w końcu związku...
:-)dzieci: czekam na pierwsze
:-)hobby: muzyka
:-)zawód: kosmetyczka
:-)praca: szkoła podstawowa - księgowość
:-)termin porodu: 25.02.2010r.
:-)Logowanie do nasza-klasa.pl
Pozwolilam Ciebie dodac do znajomych na naszej klasie.:-D

czesc Sniezynki :D
stwierdzilam, ze najlepiej zaczac od poczatku wiec sie przedstawiam:

imie: Sylwia
dzieci: jeden malusi mieszkaniec mojego brzucha :D
termin porodu: 2/2/2010
stan cywilny: w szczesliwym zwiazku od 6 lat *narazie bez zawiazanego wezla malzenskiego ;)
zawod: konsultant ds. UE obecnie wylegujacy sie w domku !!!!!!

dziekuje!!!! ze mna jak z dzieckiem! mowisz i masz! jak zobaczysz na glownym watku...mam dzisiaj dosc spory slowotok :D

Witajcie mamuśki:] ja też się przedstawię..nazywam sie Aleksandra,mam 21 lat, to moja pierwsza ciążą:] jestem w związku od 6ciu lat,a za dwa miesiące będę szczęśliwą mężatką:] Hobby-sport przede wszystkim:] a zamieszkuję sobie 30km od Naszego morza bałtyckiego:] Pozdrawiam wszystkie Śnieżynki:]:-)

Ello
jestem ze Szczecina, mam olaboga 29lat, az przez klawiature nie chciało przejsć, jestem szcześliwa męzatką od 7 lat, mam już synka Eryka (2 latka) i cierpliwie czekam na (prawdopodobnie) Igorka. Obecnie przebywam na zwolnieniu ale niestety robota jakos nie chce sie ode mnie odczepic :p ale od sierpnia kompletna laba mam nadzieje :)

reklama
Witam Śnieżynki!
Mam na imie Milena.Mam 23 lata od prawie 2 lat jestem mężatką,to moja pierwsza upragniona ciąża:-)Mieszkam niedaleko Poznania.
Pozdrawiam Was gorąco

Do góry