reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstaw się :)

reklama
Cześć dziewczyny... dołaczam do grona grudniowych mam :)
ja jeszcze dokładnie nie wiem który to tydzień ale chyba 5 bo nie do końca pamietam date ostatniej miesiaczki i jest zabawnie,ale na pewno po nastepnej wizycie u lekarza będę już miała jasność :)

Pozdrawiam

Witam wszystkie mamusie.
Dołączam do grudniowych mam, chociaż z terminem u mnie nie ma pewności (zresztą jak u każdej;)

Imię/nick Cristalrose Wiek 30 Termin porodu 1.12.10 ......

Patrycja 23 latka (wkrótce 24) mąż wkrótce 30 latek- termin wedlug om 21.12.2010

dopisuje sie ale narazie bez przewidywanego terminu porodu, choc wedlug om to 21 grudnia ale to sie moze zmieniac... eh mam nadzieje ze sie stad nie wypisze nigdy i bede miala pod choinke prezent bo juz tak dlugo walcze o ten prezent

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny i ja się dopisuję :) To już tak długo wydaje mi się, kiedy dowiedzielismy się, ze spodziewamy się drugiego maluszka ;-) a dowiedzialam się w 3 tc :p

myangel, lat 25 a termin porodu wg. OM to 2.12 :)

Patrycja 23 latka (wkrótce 24) mąż wkrótce 30 latek- termin wedlug om 21.12.2010

dopisuje sie ale narazie bez przewidywanego terminu porodu, choc wedlug om to 21 grudnia ale to sie moze zmieniac... eh mam nadzieje ze sie stad nie wypisze nigdy i bede miala pod choinke prezent bo juz tak dlugo walcze o ten prezent

Pati.b, wieeeelkie gratulacje:-):-):-) pozdrowionka od styczniówek i wszystkiego NAJ dla Ciebie i fasolki :tak:będzie najpiękniejszą grudniową dzidzią ;-)

i oczywiście gratki dla wszystkich grudnióweczek !!! już Wam zazdroszczę :tak:

reklama
Do góry