reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstaw się :)

reklama
Mam na imie Beata,mam 29 lat i od 16miesiecy jestem szczesliwa mamusia synka Briana:-)mieszkam w Irlandii Polnocnej i 18.05 dowiedzialam sie ze bede mamusia blizniakow:-)

czesc;) Mam na imie Karolina. O ciazy z testu dowiedzialam sie 9kwietnia, a pierwszy raz zobaczylam moje malenstwo w moje urodziny, slicznie juz bilo serduszko.......najpiekniejszy urodzinowy prezent;) termin mam na 15-16 grudnia;) jestem juz po kolejnym badaniu usg 4d gdzie lekarz powiedzial ze bedzie dziewczynka;) jestem strasznie szczesliwa,bo ciaza byla bardzo wyczekana i wystarana...wrecz wymarzona.... pozdrwaiam wszystkie grudniowki;)

Witam Was Moje Drogie!!:)

Postanowiłam do Was dołączyć.
Jestem w 10 tyg ciąży.
Nasze maleństwo powinno przyjść na świat 26 grudnia.

Ciąża była dla nas zaskoczeniem, ale bardzo miłym.....

Obiecuję, że będę się udzielała na naszym forum bo siedzę w domku, nie pracuję.....umieram z nudów, ale zajmuję się sobą, zapisałam się na zajęcia aktywne 9 miesięcy, czytam książki i myślę non stop o maluszku..:))

Czy któraś z was też siedzi w domku? Ja od niedawna mieszkam w Lublinie więc jak któraś z was jest z Lublina to z chęcią się spotkam na spacer, lody, ploteczki:))

Pozdrawiam WAS wszystkie z Upalnego Lublina:)

Ja jestem z Lublina i z tego co się orientuję z Lublina i okolic ą jeszce 2 inne grudniówki, więc może kiedyś jakieś spotkanie uda się zorganizować. Chyba że na porodówkach się spotkamy :-)

Witaj Martyna.
Ja nie pracuje już od ponad 7 lat i siedze w domku ale niestety na Śląsku...

reklama
Szwarou niestety na slasku bo nie w lublinie zapewne :) podobnie jak ja niestety w norwegii bo jakbysmy kiedys zamierzali zorganizowac spotkanko w realu grudniowek heh to byloby ciezko dojechac na kawulca jakiegos ;D

Do góry