reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Dziewczyny lubie czasem polskie komedie..... i właśnie tak mnie ciągnie do kina na "Ile waży koń trojański " Warto pójść ????/ Czy nie ???????? Była któraś :-Dz Was ???

reklama
Kakaw, ja nie byłam ale czytałam recenzję w Rzeczpospolitej - taka sobie, ale może warto pójść. Gra Więckiewicz a ja go bardzo lubię ;-)

Co polecacie do przeczytania?

Wczoraj oglądałam zwariowaną komedię - "Nie zadzieraj z fryzjerem". Polecam jak ktoś lubi pokręcony/głupkowaty humor - mi takiego było trzeba:tak:

A ja odkryłam Wojciecha Cejrowskiego - podróżnika na piśmie. Przede wszystkim 'Gringo wśród dzikich plemion'. Moim zdaniem bomba. 'Rio Anaconda' nieco w innym klimacie, ale też niezłe. Ma facet łatwość pisania.

A ja odkryłam Wojciecha Cejrowskiego - podróżnika na piśmie. Przede wszystkim 'Gringo wśród dzikich plemion'. Moim zdaniem bomba. 'Rio Anaconda' nieco w innym klimacie, ale też niezłe. Ma facet łatwość pisania.

Połknęłam te książki! :-):-) Czekam z niecierpliwością na kolejne.

z filmow polecam - "Pride.And.Glory" - :tak::tak::tak:wielu moich znajomych go ogladalo i nie spotkalam sie jeszcze ze slowem krytyki- swoja droga-gl rola - Edward Harrison Norton -kocham go jako aktora!

szukam w necie ciekawych ksiazek -od kilku dni bawie sie w licytacje na allegro;-)

Rusałko, ja też bardzo lubię Nortona:tak:
Dzięki za odzew!

Ja teraz czytam/kończę Luanne Rice "Zajrzeć do raju" (ze Świata Książki) - lekka, przyjemna...

Ostatnia edycja:
reklama
Z thillerów książkowych w których nie liczy się może kunszt oryginalność itd ale zagadka której nie można się jak najdłużej domyśleć to właśnie skończyłam "Bez śladu" - dobry bo długo nie wiedziałam jak się skończy (a zazwyczaj domyślam się niestety bardzo szybko bo sporo ich już przeczytaąłm) - więc mocno wciągnął i jak dla mnie to dobry relaks :)

Do góry