reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja właśnie jestem po seansie Mamma Mia fajnz lekki film ale jak dla mnie to nie rewelacja:-) dobrz na zimowy wieczór, chociaz u nas było dzisaij bardzo wiosennie w dzień około 14 stopni
w końcu wylądowaliśmy na "spotkaniu" w kinie niekomercyjnym bo w multikinie było prawie wszystko porezerwowane...fajny film, taki do myślenia
a o tym co piszesz Kasiu właśnie nie wiedziałam co myśleć bo oceny ma w necie faktycznie niskie...
a o tym co piszesz Kasiu właśnie nie wiedziałam co myśleć bo oceny ma w necie faktycznie niskie...
dla tych co ogladały ostatnio dr housa ale nie tylko Bosko.pl : : Szansa dla Samuela
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ogladałyłscie moze
'the Secret" ja przyznam ze wpadłmi w rece przez przypadek i jestem szczerze zaskoczona ale w pozytywnym sensie - bardzo podbudowujacy:-)
'the Secret" ja przyznam ze wpadłmi w rece przez przypadek i jestem szczerze zaskoczona ale w pozytywnym sensie - bardzo podbudowujacy:-)
Właśnie przeczytałam, że:
Całuśny Piątek, pierwszy piątek nadchodzący tuż po Środzie Popielcowej, wypada w tym roku 27 lutego. Stary zwyczaj mówił, że jest to dzień, w którym młodzi chłopcy mogli całować dziewczęta, nie bojąc się odrzucenia ani kary. Mogli całować do woli tyle dziewcząt i tyle razy, ile tylko zechcieli.
...a ponieważ jest równouprawnienie, więc w drugą stronę to też działa.... :-) To co? Całujemy?? :-):-):-)
Miłego Całuśnego Piątku Wam życzę, kochane Cioteczki :-):-):-)
Całuśny Piątek, pierwszy piątek nadchodzący tuż po Środzie Popielcowej, wypada w tym roku 27 lutego. Stary zwyczaj mówił, że jest to dzień, w którym młodzi chłopcy mogli całować dziewczęta, nie bojąc się odrzucenia ani kary. Mogli całować do woli tyle dziewcząt i tyle razy, ile tylko zechcieli.
...a ponieważ jest równouprawnienie, więc w drugą stronę to też działa.... :-) To co? Całujemy?? :-):-):-)
Miłego Całuśnego Piątku Wam życzę, kochane Cioteczki :-):-):-)
reklama
Ja polecam film" ciekawy przypadek benjamina buttona"-bardzo mi sie podobał. A dziś skończyłam czytać książkę Moniki Szwaji "Jestem nudziarą"-w sposób humorystyczny opisane kilka chwil z życia trzydziestolatki, lekka lekturka i jak dla mnie bomba bo nie przepadam za polską literaturą a tu takie zaskoczenie
Podziel się: