reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Ja właśnie jestem po seansie Mamma Mia fajnz lekki film ale jak dla mnie to nie rewelacja:-) dobrz na zimowy wieczór, chociaz u nas było dzisaij bardzo wiosennie w dzień około 14 stopni:tak:

dziewczyny czy teraz jest w kinach coś na co warto pójść??? jakos patrze na repertuar i nic do mnie nie przemawia, bylyscie z nowosci na czyms sensownym?

Baśka, kilka znajomych było na "Idealny facet dla mojej dziewczyny" i bardzo im sie podobał, choć opinie są podzielone:tak:

w końcu wylądowaliśmy na "spotkaniu" w kinie niekomercyjnym bo w multikinie było prawie wszystko porezerwowane...fajny film, taki do myślenia
a o tym co piszesz Kasiu właśnie nie wiedziałam co myśleć bo oceny ma w necie faktycznie niskie...

A ogladałyłscie moze
'the Secret" ja przyznam ze wpadłmi w rece przez przypadek i jestem szczerze zaskoczona ale w pozytywnym sensie - bardzo podbudowujacy:-)

Właśnie przeczytałam, że:
Całuśny Piątek, pierwszy piątek nadchodzący tuż po Środzie Popielcowej, wypada w tym roku 27 lutego. Stary zwyczaj mówił, że jest to dzień, w którym młodzi chłopcy mogli całować dziewczęta, nie bojąc się odrzucenia ani kary. Mogli całować do woli tyle dziewcząt i tyle razy, ile tylko zechcieli.
...a ponieważ jest równouprawnienie, więc w drugą stronę to też działa.... :-) To co? Całujemy?? :-):-):-)
Miłego Całuśnego Piątku Wam życzę, kochane Cioteczki :-):-):-)

reklama
Ja polecam film" ciekawy przypadek benjamina buttona"-bardzo mi sie podobał. A dziś skończyłam czytać książkę Moniki Szwaji "Jestem nudziarą"-w sposób humorystyczny opisane kilka chwil z życia trzydziestolatki, lekka lekturka i jak dla mnie bomba bo nie przepadam za polską literaturą a tu takie zaskoczenie

Do góry