reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Ja właśnie jestem po seansie Mamma Mia fajnz lekki film ale jak dla mnie to nie rewelacja:-) dobrz na zimowy wieczór, chociaz u nas było dzisaij bardzo wiosennie w dzień około 14 stopni:tak:

dziewczyny czy teraz jest w kinach coś na co warto pójść??? jakos patrze na repertuar i nic do mnie nie przemawia, bylyscie z nowosci na czyms sensownym?

Baśka, kilka znajomych było na "Idealny facet dla mojej dziewczyny" i bardzo im sie podobał, choć opinie są podzielone:tak:

w końcu wylądowaliśmy na "spotkaniu" w kinie niekomercyjnym bo w multikinie było prawie wszystko porezerwowane...fajny film, taki do myślenia
a o tym co piszesz Kasiu właśnie nie wiedziałam co myśleć bo oceny ma w necie faktycznie niskie...

A ogladałyłscie moze
'the Secret" ja przyznam ze wpadłmi w rece przez przypadek i jestem szczerze zaskoczona ale w pozytywnym sensie - bardzo podbudowujacy:-)

Właśnie przeczytałam, że:
Całuśny Piątek, pierwszy piątek nadchodzący tuż po Środzie Popielcowej, wypada w tym roku 27 lutego. Stary zwyczaj mówił, że jest to dzień, w którym młodzi chłopcy mogli całować dziewczęta, nie bojąc się odrzucenia ani kary. Mogli całować do woli tyle dziewcząt i tyle razy, ile tylko zechcieli.
...a ponieważ jest równouprawnienie, więc w drugą stronę to też działa.... :-) To co? Całujemy?? :-):-):-)
Miłego Całuśnego Piątku Wam życzę, kochane Cioteczki :-):-):-)

reklama
Ja polecam film" ciekawy przypadek benjamina buttona"-bardzo mi sie podobał. A dziś skończyłam czytać książkę Moniki Szwaji "Jestem nudziarą"-w sposób humorystyczny opisane kilka chwil z życia trzydziestolatki, lekka lekturka i jak dla mnie bomba bo nie przepadam za polską literaturą a tu takie zaskoczenie

Do góry