reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ogladałam z kumpelka "Tylko nie kłam kochanie" bardzo fajna lekka komedia:-)
A ja ostatnio dostałam od mojej siostry MAMMA MIA! Film może nie najwyższych lotów, ale - słuchajcie - od stu lat nie śmiałam się tak na żadnym filmie Oczywiście, hormonki, i w najbardziej wzruszającym momencie ryczałam jak bóbr ;-) Ale generalnie moim zdaniem BOMBA. No i od trzech dni śpiewam sobie ABBĘ hehe, trudno wygonić z głowy Polecam!
PS. Coben do końca niezły!!!
PS. Coben do końca niezły!!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla tez ogladalam ten film :-)
+tez ogladałam "nie kłam.. lekkie łatwe i przyjemne ale do kinaszkoda by mi było na to czasu
za to na mamma mia bylismy w kinie i jak dla mnie rewelka te zsię emocjonalnie rozkręciłam chociaż jeszcze wtedy moje hormonki nie ciążowe były mam płytę z muzyką i bardzo mi się podoba
za to na mamma mia bylismy w kinie i jak dla mnie rewelka te zsię emocjonalnie rozkręciłam chociaż jeszcze wtedy moje hormonki nie ciążowe były mam płytę z muzyką i bardzo mi się podoba
Heatherku, a pożyczysz? Bo moja koleżanka miała podobną opinię co Ty :-) I chętnie bym obejrzała.
Oj, Mamoocik, nie wiem, czy da radę, bo film był tylko pożyczony i już poszedł dalej do mojej Mamy... ale zobaczę, co się da zrobić ;-)
reklama
Podziel się: