reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Zdarzaja się takie często:tak::-DJa np. nie lubię za bardzo czytac książek polskich autorów tych współczesnych bo jest to dla mnie nudne. Wogóle nie ma już takich autorów polskich jak kiedyś. Ja uwielbiam Sienkiewicza

Ja w sumie nie ma ulubionego autora....:baffled: Ksiazka poprostu musi byc dla mnie wciagajaca,taka ze nie chce ci sie jej odlozyc, a jak juz sie od niej oderwiesz to doczekac sie nie mozesz kiedy znowu bedziesz mogla ja czytac... Duzo ksiazek jest przechwalonych,tak jak z filmami...i wlasnie ta ktora obecnie czytam jest mega przereklamowana jak dla mnie...:-p

dziewczeta polecam!!!jesli nie ogladaliscie:-p
-"SZKARŁATA LITERA"...swietny film!wczoraj z mezem po 1 poszlismy przez niego spac:dry:a o 6 pobudka:-p..

występują: Demi Moore, scenariusz: Douglas Day Stewart, operatorzy: Alex Thomson

XVII. Hester przygotowuje dom dla mającego wkrótce nadjechać męża. Jej uroda oraz buntowniczość zwracają powszechną uwagę. Ponieważ nieobecność Rogera przedłuża się, kobieta czuje się samotna. Nadchodzi wieść o jego śmierci z rąk Indian. Rzekoma wdowa ulega namiętności do duchownego. Zachodzi w ciążę, ale nie ujawnia nazwiska ojca. Zostaje skazana na noszenie szkarłatnej litery A oznaczającej cudzołóstwo. Tymczasem mąż żyje, pojawia się w okolicy pod przybranym nazwiskiem. Chce poznać tajemnicę Hester, by zemścić się za wiarołomstwo.- taka recenzje znalazłam w necie. ale jest swietna akcja jak własnie ten maz wraca:cool2:...nie wiem co napisac, by za duzo nie zdradzic..ale mnie i mojego meza film bomba!"
Szkarłatna litera" to bowiem jedna z najwspanialszych i najdramatyczniejszych historii miłosnych, jakie zna lietratura światowa. To poruszająca opowieść o ....OBEJRZYJCIE!:-)

Normalnie nie uwiezycie:-D:-D:-D:-D:-D:-D Przeczytalam wczoraj do konca cala ksiazke!!! i normalnie mnie od tej 160 str.zainteresowala a juz od ok. 200 to mnie wciagnela na maxa ze wlasnie od 200 do konca przeczytalam wczoraj wieczorem ...I wiecie co szkoda mi bylo ze sie skonczyla...Normalnie zawiedziona bylam:szok::-D Ale szkoda ze tak sie skonczyla... A powiedzcie mi czy jest film tez ? bo chetnie bym ogladnela:-D

reklama
Do góry