reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ej Ty sie smiej ,ale ja Ci powiem ze ja pierwszy raz taka ksiazke "dziwna" spotkalam
patrycja24berlin
Ja w sumie nie ma ulubionego autora.... Ksiazka poprostu musi byc dla mnie wciagajaca,taka ze nie chce ci sie jej odlozyc, a jak juz sie od niej oderwiesz to doczekac sie nie mozesz kiedy znowu bedziesz mogla ja czytac... Duzo ksiazek jest przechwalonych,tak jak z filmami...i wlasnie ta ktora obecnie czytam jest mega przereklamowana jak dla mnie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusałka napisz cos wiecej o filmie jaki to rodzaj itp
występują: Demi Moore, scenariusz: Douglas Day Stewart, operatorzy: Alex Thomson
XVII. Hester przygotowuje dom dla mającego wkrótce nadjechać męża. Jej uroda oraz buntowniczość zwracają powszechną uwagę. Ponieważ nieobecność Rogera przedłuża się, kobieta czuje się samotna. Nadchodzi wieść o jego śmierci z rąk Indian. Rzekoma wdowa ulega namiętności do duchownego. Zachodzi w ciążę, ale nie ujawnia nazwiska ojca. Zostaje skazana na noszenie szkarłatnej litery A oznaczającej cudzołóstwo. Tymczasem mąż żyje, pojawia się w okolicy pod przybranym nazwiskiem. Chce poznać tajemnicę Hester, by zemścić się za wiarołomstwo.- taka recenzje znalazłam w necie. ale jest swietna akcja jak własnie ten maz wraca...nie wiem co napisac, by za duzo nie zdradzic..ale mnie i mojego meza film bomba!"
Szkarłatna litera" to bowiem jedna z najwspanialszych i najdramatyczniejszych historii miłosnych, jakie zna lietratura światowa. To poruszająca opowieść o ....OBEJRZYJCIE!:-)
XVII. Hester przygotowuje dom dla mającego wkrótce nadjechać męża. Jej uroda oraz buntowniczość zwracają powszechną uwagę. Ponieważ nieobecność Rogera przedłuża się, kobieta czuje się samotna. Nadchodzi wieść o jego śmierci z rąk Indian. Rzekoma wdowa ulega namiętności do duchownego. Zachodzi w ciążę, ale nie ujawnia nazwiska ojca. Zostaje skazana na noszenie szkarłatnej litery A oznaczającej cudzołóstwo. Tymczasem mąż żyje, pojawia się w okolicy pod przybranym nazwiskiem. Chce poznać tajemnicę Hester, by zemścić się za wiarołomstwo.- taka recenzje znalazłam w necie. ale jest swietna akcja jak własnie ten maz wraca...nie wiem co napisac, by za duzo nie zdradzic..ale mnie i mojego meza film bomba!"
Szkarłatna litera" to bowiem jedna z najwspanialszych i najdramatyczniejszych historii miłosnych, jakie zna lietratura światowa. To poruszająca opowieść o ....OBEJRZYJCIE!:-)
patrycja24berlin
Normalnie nie uwiezycie Przeczytalam wczoraj do konca cala ksiazke!!! i normalnie mnie od tej 160 str.zainteresowala a juz od ok. 200 to mnie wciagnela na maxa ze wlasnie od 200 do konca przeczytalam wczoraj wieczorem ...I wiecie co szkoda mi bylo ze sie skonczyla...Normalnie zawiedziona bylam Ale szkoda ze tak sie skonczyla... A powiedzcie mi czy jest film tez ? bo chetnie bym ogladnela
reklama
patrycja24berlin
Wlasnie ogladam urywki...ale ten aktor stanowczo mi tam nie pasuje Ale bede sobie go musiala sciagnac ;-)
Podziel się: