reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Pati ja jak ją czytałam to miałam identyczne odczucia, a do oglądnięcia filmu coś nie moge sie zebrać, jakoś też mi aktorzy nie pasują :sorry2:

reklama
Ło matko a ja właśnie czytam relacje jak to Pati książkę czyta od miesiąca i mało co się nie posikałam ze śmiechu jak zobaczyłam daty postów. Pati ty to umiesz wprowadzić napięcie nawet przy przewracaniu kartek :-D
A co do filmu to jak dla mnie masakra, a książki niestety nie czytałam. teraz wałkuję P.S. Kocham Cię i jak narazie OK

Co tam czytacie obecnie dziewczyny?
Ja wlasnie przeczytalam "oskarzylam ksiedza"-2 dni i po ksiazce;-)(to ksiazka na faktach)

A wczoraj kupilam "Sto dni po slubie" i "pamietnik nimfomanki"-wlasnie mloda zasnela sobie i ide czytac :-) tylko jeszcze kawe zaleje ;-)

Ja zaczęłam czytać "Klub mało używanych dziewic":-) Napisane fajnie - dobrze się czyta, ale na razie nie mam zdania, bo dopiero co zaczęłam

ja polecam dwa filmy---jak dla mnie swietne! "taken"-porwana, "hooligans"...robi wrazenie...
ksiazki przywioze sobie w styczniu:tak:

oglądałam świetny :tak::tak::tak:
moja siostra twardzielka , która nie płacze na filmach ryczałam na nim jak bóbr, a nie jest to żaden melodramat :tak::sorry2::-D

reklama
Irma- ja nie tylko sie poryczałam, ale i poźniej sniło mi sie, ze mnie tak gonil..bili..ja wyłam:szok:..masakra jaka ja wrazliwa:-D

Do góry