reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ło matko a ja właśnie czytam relacje jak to Pati książkę czyta od miesiąca i mało co się nie posikałam ze śmiechu jak zobaczyłam daty postów. Pati ty to umiesz wprowadzić napięcie nawet przy przewracaniu kartek
A co do filmu to jak dla mnie masakra, a książki niestety nie czytałam. teraz wałkuję P.S. Kocham Cię i jak narazie OK
A co do filmu to jak dla mnie masakra, a książki niestety nie czytałam. teraz wałkuję P.S. Kocham Cię i jak narazie OK
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Widzisz Sumka -ale uparta bylam i doczytalam I normalnie zobacz jaka przemiana:-) A teraz bede zabierac sie za druga ksiazke :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Co tam czytacie obecnie dziewczyny?
Ja wlasnie przeczytalam "oskarzylam ksiedza"-2 dni i po ksiazce;-)(to ksiazka na faktach)
A wczoraj kupilam "Sto dni po slubie" i "pamietnik nimfomanki"-wlasnie mloda zasnela sobie i ide czytac :-) tylko jeszcze kawe zaleje ;-)
Ja wlasnie przeczytalam "oskarzylam ksiedza"-2 dni i po ksiazce;-)(to ksiazka na faktach)
A wczoraj kupilam "Sto dni po slubie" i "pamietnik nimfomanki"-wlasnie mloda zasnela sobie i ide czytac :-) tylko jeszcze kawe zaleje ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja nie czytam aktualnie nic jakoś nie wpadło mi w ręce nic ciekawego ale ten pamietnik nimfomanki brzmi ciekawie:-)
reklama
Podziel się: