reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Pati ja jak ją czytałam to miałam identyczne odczucia, a do oglądnięcia filmu coś nie moge sie zebrać, jakoś też mi aktorzy nie pasują :sorry2:

reklama
Ło matko a ja właśnie czytam relacje jak to Pati książkę czyta od miesiąca i mało co się nie posikałam ze śmiechu jak zobaczyłam daty postów. Pati ty to umiesz wprowadzić napięcie nawet przy przewracaniu kartek :-D
A co do filmu to jak dla mnie masakra, a książki niestety nie czytałam. teraz wałkuję P.S. Kocham Cię i jak narazie OK

Co tam czytacie obecnie dziewczyny?
Ja wlasnie przeczytalam "oskarzylam ksiedza"-2 dni i po ksiazce;-)(to ksiazka na faktach)

A wczoraj kupilam "Sto dni po slubie" i "pamietnik nimfomanki"-wlasnie mloda zasnela sobie i ide czytac :-) tylko jeszcze kawe zaleje ;-)

Ja zaczęłam czytać "Klub mało używanych dziewic":-) Napisane fajnie - dobrze się czyta, ale na razie nie mam zdania, bo dopiero co zaczęłam

ja polecam dwa filmy---jak dla mnie swietne! "taken"-porwana, "hooligans"...robi wrazenie...
ksiazki przywioze sobie w styczniu:tak:

oglądałam świetny :tak::tak::tak:
moja siostra twardzielka , która nie płacze na filmach ryczałam na nim jak bóbr, a nie jest to żaden melodramat :tak::sorry2::-D

reklama
Irma- ja nie tylko sie poryczałam, ale i poźniej sniło mi sie, ze mnie tak gonil..bili..ja wyłam:szok:..masakra jaka ja wrazliwa:-D

Do góry