reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja czytam teraz Osho Inteligencja. Twórcza odpowiedź na nasze czasy
a ostatnio czytałam " Niebieski rumianek. Pamietnik Nowej Rosjanki"
Elena Kolina. Fajna lekka i mozna sie pośmiać.
a ostatnio czytałam " Niebieski rumianek. Pamietnik Nowej Rosjanki"
Elena Kolina. Fajna lekka i mozna sie pośmiać.
A ja odkryłam Wojciecha Cejrowskiego - podróżnika na piśmie. Przede wszystkim 'Gringo wśród dzikich plemion'. Moim zdaniem bomba. 'Rio Anaconda' nieco w innym klimacie, ale też niezłe. Ma facet łatwość pisania.
ja ostatnio przeczytaąłm 2 super Świat Książki - Świat u stóp - Produkt i Świat Książki - Magiczna chwila - Produkt
Sylwia - dla mnie to, co napisałąś brzmi zachęcająco
Sylwia - dla mnie to, co napisałąś brzmi zachęcająco
A ja odkryłam Wojciecha Cejrowskiego - podróżnika na piśmie. Przede wszystkim 'Gringo wśród dzikich plemion'. Moim zdaniem bomba. 'Rio Anaconda' nieco w innym klimacie, ale też niezłe. Ma facet łatwość pisania.
Połknęłam te książki! :-):-) Czekam z niecierpliwością na kolejne.
z filmow polecam - "Pride.And.Glory" - wielu moich znajomych go ogladalo i nie spotkalam sie jeszcze ze slowem krytyki- swoja droga-gl rola - Edward Harrison Norton -kocham go jako aktora!
szukam w necie ciekawych ksiazek -od kilku dni bawie sie w licytacje na allegro;-)
szukam w necie ciekawych ksiazek -od kilku dni bawie sie w licytacje na allegro;-)
reklama
Z thillerów książkowych w których nie liczy się może kunszt oryginalność itd ale zagadka której nie można się jak najdłużej domyśleć to właśnie skończyłam "Bez śladu" - dobry bo długo nie wiedziałam jak się skończy (a zazwyczaj domyślam się niestety bardzo szybko bo sporo ich już przeczytaąłm) - więc mocno wciągnął i jak dla mnie to dobry relaks
Podziel się: