reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Dziewczyny lubie czasem polskie komedie..... i właśnie tak mnie ciągnie do kina na "Ile waży koń trojański " Warto pójść ????/ Czy nie ???????? Była któraś :-Dz Was ???

reklama
Kakaw, ja nie byłam ale czytałam recenzję w Rzeczpospolitej - taka sobie, ale może warto pójść. Gra Więckiewicz a ja go bardzo lubię ;-)

Co polecacie do przeczytania?

Wczoraj oglądałam zwariowaną komedię - "Nie zadzieraj z fryzjerem". Polecam jak ktoś lubi pokręcony/głupkowaty humor - mi takiego było trzeba:tak:

A ja odkryłam Wojciecha Cejrowskiego - podróżnika na piśmie. Przede wszystkim 'Gringo wśród dzikich plemion'. Moim zdaniem bomba. 'Rio Anaconda' nieco w innym klimacie, ale też niezłe. Ma facet łatwość pisania.

A ja odkryłam Wojciecha Cejrowskiego - podróżnika na piśmie. Przede wszystkim 'Gringo wśród dzikich plemion'. Moim zdaniem bomba. 'Rio Anaconda' nieco w innym klimacie, ale też niezłe. Ma facet łatwość pisania.

Połknęłam te książki! :-):-) Czekam z niecierpliwością na kolejne.

z filmow polecam - "Pride.And.Glory" - :tak::tak::tak:wielu moich znajomych go ogladalo i nie spotkalam sie jeszcze ze slowem krytyki- swoja droga-gl rola - Edward Harrison Norton -kocham go jako aktora!

szukam w necie ciekawych ksiazek -od kilku dni bawie sie w licytacje na allegro;-)

Rusałko, ja też bardzo lubię Nortona:tak:
Dzięki za odzew!

Ja teraz czytam/kończę Luanne Rice "Zajrzeć do raju" (ze Świata Książki) - lekka, przyjemna...

Ostatnia edycja:
reklama
Z thillerów książkowych w których nie liczy się może kunszt oryginalność itd ale zagadka której nie można się jak najdłużej domyśleć to właśnie skończyłam "Bez śladu" - dobry bo długo nie wiedziałam jak się skończy (a zazwyczaj domyślam się niestety bardzo szybko bo sporo ich już przeczytaąłm) - więc mocno wciągnął i jak dla mnie to dobry relaks :)

Do góry