reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

reklama
patrycja 9009 nie wiem czy przegięcie ,ale miłe na pewno. ja bym się nie obraziła gdybym dostała :-);-)

Framama ja tez bym sie nie obraziła gdyby mi moj z takim prezentem wyskoczył :))) Jak Wam śpią Wasze dzieciaczki??? Dopiero dzis zauważyłam ten temat i troche Was podczytuje ale niewiem czy dam rade wszystko przeczytac bo mam dość głośną dwójkę chłopaków w domciu i nie bardzo mi dają posiedzieć na komputerze...

aniamacek ja tam uwazam ze 38-40:-p to najfajniejsze rozmiary to przewaznie kościotrupy:-p
maria coz przynajmniej wiesz gdzie go szukać:-p:-)

Prawda jest taka ze jak my kobiety o siebie nie zadbamy to faceci o nas ani tyle nie zadbają...

edit maria ja jak bym miała cyce do pasa to bym sie posikała ze szczescia........ nigdy nie miałam nie mam i miec nie bede zapewne eh...

edit maria ja jak bym miała cyce do pasa to bym sie posikała ze szczescia........ nigdy nie miałam nie mam i miec nie bede zapewne eh...

Umi2 co do piersi to ja bym moje chętnie zmniejszyła. Lubiłam moj rozmiar sprzed 4 lat ale po ciązach i karmieniach jest straszny...

aniamacek ja tam uwazam ze 38-40:-p to najfajniejsze rozmiary to przewaznie kościotrupy:-p
maria coz przynajmniej wiesz gdzie go szukać:-p:-)

Prawda jest taka ze jak my kobiety o siebie nie zadbamy to faceci o nas ani tyle nie zadbają...

ale mi nie chodzi o te cycy do pasa nie te pamelowskie.a wyciągnięte przez dziecko po karmieniu.moje sa masakryczne.przed ciaza milam zalążki:))a w ciąży takie bambaryły się zrobiły i gratis rozstępy.dobrze ze teraz zjaśniały.bo to była tragedia.

patrycja 9009 :-) gratuluję Kubusia no i Sebusia też :-) moja Frania spi róznie , zależy od dnia. czasem bywa tak , że całe noce nie śpimy .u nas musi być absolutna ciemność i temp nie więcej niż 20 stopni. i nawilżacz włączony całą noc. ta kol od samochodu urodziła chłopców w ten sam dzień co Kubuś tylko rok wczesniej :-)
maria 09 upomnij się o zaległy prezent ! a co !
umi2 to ja w takim razie też mam mysi , :-) bo bardzo podobny :-) a sąsiadka wiem beznadziejna , ale cóż zrobić ? trafne stwierdzenie musimy zadbać o siebie bo im to ciężko przychodzi ;-) zgadzam się że rozmiar 38-40 jest najfajniejszy :-) Jezu jak ja bym taki chciała mieć :-)

ania macek jejku nie strasz! moja niania nie jest z polecenie , ani też z żadnej agencji niań ,tylko z ogłoszenia . wiesz jest taki portal na którym ją znalazłam.
a jak jest właściwie w żłobku? bo wstyd ale nie wiem?

ale mi nie chodzi o te cycy do pasa nie te pamelowskie.a wyciągnięte przez dziecko po karmieniu.moje sa masakryczne.przed ciaza milam zalążki:))a w ciąży takie bambaryły się zrobiły i gratis rozstępy.dobrze ze teraz zjaśniały.bo to była tragedia.

jeju maria 09 kocham Cię za te Twoje porównania ! :):):) bambaryły ? pamelowskie? zalążki? kobieto jesteś cudowna !

maria ja sie o karmieniu nie wypowiem bo ja to wiecej pokarmu nie miałam niz go miałam wiec nie karmiłam ale w sumie jak mi sie pojawil pokarm to wcale tez duze nie były:/ a teraz własnie zostały mi 2 rodzynki + rozstepy:/

patrycja podziel sie z potrzebujacymi:-p ja chetnie przyjme;-p

framama ja 40 i 38 maiałam tylko przez rok w gimnazjum:/ a potem to 42 przewaznie chociaz nie tyłek zawsze miałam wiekszy ale mam plan osiagnac 40 kiedys:-p

patrycja 9009 :-) gratuluję Kubusia no i Sebusia też :-) moja Frania spi róznie , zależy od dnia. czasem bywa tak , że całe noce nie śpimy .u nas musi być absolutna ciemność i temp nie więcej niż 20 stopni. i nawilżacz włączony całą noc. ta kol od samochodu urodziła chłopców w ten sam dzień co Kubuś tylko rok wczesniej :-)

Dziekuję!!!
Moi chłopacy śpia dośc dobrze Seba jest juz duzy to przesypia mi cała noc ale z Nim nigdy nie było problemów ze spaniem... On mogł spać przy zapalonym świetle przy muzyce i ogolnym hałasie. Kuba jak narazie to budzi sie środnio 3-4 razy w nocy ale to jest mały żarłoczek więc jest wiecznie głodny... I tak samo jak braciszek nic mu nie przeszkadza podczas snu... bomba atomowa by go nie obudziła :tak: No ale tą zalete maja po tatusiu... On też jak juz zaśnie to można go młotkiem walić po głowie a i tak go to nie ruszy haha:sorry2:

reklama
Do góry