reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

a u mnie noc parszywa....przytulania nie było

moja Ola doprowadzi mnie do zawału: zjadła o 18 , potem jak zwykle o 23,30 no i o 3 si e obudziła to ja ze chce jesc a ona 10ml i w nosie a potem co godzinę sie budziła ale jesc nie chciała no i w końcu o 5 zjadła 100 ml i wybudziła się na dobre:wściekła/y: ja tam nie wiem o co jej chodzi, miała juz ustalony rytm jedzenia w nocy i w ciągu dnia...a teraz?wrrrr

Framama- a Ty może znasz jakieś fajne miejsca nad naszym morzem? Ja słyszałam dużo dobrego o Łebie...ale jeszcze nie szukałam, czekam na adresy od znajomych co by takie sprawdzone były

maria09- wiesz co kobieto? masz przecudny kolor włosów:-) straszelnie mi się podoba i muszę się przyznać,że właśnie do takiego zmierzam w farbowaniu ale póki co mam bardziej w czerwono brązowe :)

ania _k_d, Aniu ale Twoja córa ma niebieskie oczęta...
Moja je co 4 godziny, czasami co 3 a czasami co 5 jak ją napadnie i w sumie najwięcej to 170ml ale to w zależności ile wczesniej zjadła i ile czasu minęło, po kaszce na noc w cale nie śpi dłużej więc chyba nie będę jej dawała póki co.

reklama
Chyba znów ją przechwaliłam-niby ładnie zasnęła ale przed północą juz sie obudziła-dostała butelkę, zjadła 150 i spała dalej. Potem znów pobudka o 3, znów mleko-tym razem tylko 120 i poszła spać, o 6 juz sie obudziła ale nie wstawałam do niej i jakoś tam podrzemała sobie do 7.

dziewczyny :-) u nas niania jest a ja walczę ze sobą by nie wyrwać jej dziecka z rąk :no:
u nas też tak czasem jest , że chcę być mądrzejsza od Fran lecę po butelkę a tu klapa albo pociągnie z 10 ml albo nie i ryczy w niebogłosy , żeby ją odłożyć a głupia matka myśli tylko by dziecko najedzone było a tu spać się chce

a u nas przytulanie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kobiety jestem w szoku myślałam ze może ze 2 góra 3 posty będzie, a tu aż tyle:szok::szok: normalnie

U mnie nocka srednia młody obudził sie raz ale za to punkt 6 juz na nogach, a ja jestem zmeczona nie wiem czym

monika z Moze dobrze ci zrobi jak sie wygadasz, spróbujemy pomóc
framama czemu jestes taka smutna ze było przytualnie? czyzbys sie zmuszała?
aniamacek jeszcze nie raz sie jej zmieni musisz przetrwac
maria jak tam narzeczona mojego Kacpra spała?:-D:-p

siema siema wszystkim!ja dopiero teraz bo skończyłam sprzątać.narzeczona Kacperka spala dobrze.od 23do9rano z jedna pobudka o 3.30.wszytsko przeliczam na wasz czas oczywiście.zaraz ide na spacer to pocykam fotki jakies na nasza klase.musze isc do koleżanki podlac jej kwiaty bo sie byczy w PL!!;))u mnie było coś wiecej niz przytulanie hihihii no i @dziś się zaczeła.wywołał:-D;-)

włosy farbuje od szkoly sredniej na czerwono.teraz tylko zaniedbalam od jakiegos czasu bo nie mam czasu ich pofarbowac.ale przed wylotem musze je doprowadzic do ładu bo wstyd:-)nawet nie pamietam jaki jest moj prawdziwy kolor;-)wiem ze go nie cierpie.mam kompleksy z tego powodu.wiele kobiet farbuje sie na rudo a ja zakrywam ten kolor.
bede w pl w czerwcu.moze sie spotkamy jakoś.najblizej mam do ani z białego:-Da wy warszawianki nawet pewnie nie wiecie gdzie to;-);-);-);-)te nasze pipidówkowe rejony.chociaz w wawie tez bede na lotnisku i to zaraz policze...........2razy:-D

maria 09 jak już tak dosadnie mówić to u mnie też coś wiecej było niż przytulanie :zawstydzona/y:
ale ja to sprowokowałam i czasem mam wrażenie , że go przymuszam :confused:
no co Ty masz rude włosy ? jeju jak cudownie! bardzo zawsze chciałam mieć rude bo dla mnie to najpiekniejszy kolor :-) pozazdrościć ! czerwone też ładne :-)
z lotniska mogę Cię odebrać zawsze milej jak większa grupka czeka :-p spotkać się chętnie! może nad morzem , żeby wszyscy mieli blisko :cool2:
umi2 przytulanie to ja chętnie , tylko chyba mojego za bardzo przymuszam :no:
smutno mi bo wiesz niania w domu, Frania płacze a ja się zastanawiam czy dobrze robię wracjąc do pracy. jeszcze sąsiadka mi takie głupoty do głowy wkłada typu chciałaś mieć dziecko a teraz opiekunce oddajesz :no: to przykre . zreszta dla niej wszystko robię źle ; źle karmiłam dlatego nie miałam pokarmu, oddaje dziecko niani, i wogóle jestem dla niej jedną wielką beznadziejnością :confused:

framama głupia baba i tyle... Co do nieni lepsze t niz złobek a z czegos musicie zyc ona to ma dzieci i siedzi w domu? Jak tak to jej gratuluje zobaczymy kto ja zatrudni jak skonczy 30-35 lat i bedzie bez doswiadczenia wtedy bedzie płakac....
Co do przymuszania moze na jakis czas przystopuj? sama po sobie wiem ze takie naciskanie daje odwrotny skutek
maria ja tez nienawidze swojego koloru dla tego miałam juz chyba wszystkie kolory oprócz czarnego na głowie... ja mam z kolei włosy takie myszowate nijakie a niektórzy rudy w tym widzą:szok::baffled: jak mi ktos raz rudzieliec powiedział to stwierdziłam spadj na drzewo półęćąłam do fryzjera i zrobiłam sie na blond:-D Ja tez zaniedbałam swoje włosy odrosty mam takie ze strach:dry:

reklama
Framama:-D:-D:-D:-D:-D:-D mam ponad 10 kg nadwagi:baffled::baffled::baffled: wiec laska ze mnie zadna, a ty nie jestes wieloryb jak widziałam twoje zdjecia to zadnego wieloryba nie widziałam:tak:

Do góry