reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

umi2 ja Ty masz 10 kg nadwagi to ja mam ze 30 ;-)
no ta moja sąsiadka to jest nieźle pokręcona a w sumie młoda jest bo jestesmy w jednym wieku ;-) więc poglądy to powinnyśmy mieć podobne ;-)
postaram się nie naciskać tzn mojego m nakłaniać ;-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co to za kolor myszowate ? bo nie kojarzę ? :sorry2:

laseczki mam pytanie czy Wy od swoich partnerów dostałyście jakiś prezent za urodzenia dziecka? nie wiem! pierścionek? kolczyki ? z brylantem :-p piękny serwis do kawy :confused: wakacje gdzieś w tropikach :confused: a może samochód ? :-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-);-)

bo moja przyaciółka dostała za bliźniaki samochód a ja ? niech pomyślę ? NIC :-p

reklama
:-D ja to brunetka jestem... to taka ciemna brunetka ... tylko inteligencja mi już wychodzi i muszę farbować . A ta wczorajsza wizyzta u frzjera naparwde dobrze mi zrobiła, pogadałam sobiei ktoś nade mną poskakał ;-) a w przyszłym tygodniu pójdę do kosmetyczni na kwasy ,żeby buzię trochę odswierzyc no i ta 3 juz z przodu, tak żeby czas zatrzymac:sorry2: czuję się staro a jak patrzę na swój wielki brzuch to od razu wszystkiego się odechciewa, normalnie jakbym w 5 miesiącu była a na dość złego taka faza na jedzenie mnie bierze...ech

a wiecie, my z dziewczynami z białegostoku się spotkałyśmy raz i 22 mraca znowu się widzimy, fajnie tak jest nie tylko na forum!

Framama- ile lat ma ta twoja sąsiadka że ci takie durnoty gada? a weź jej powiedz zeby na dzrewo spadała i niech się sobą zajmie a nie gada głupoty... to że masz dziecko to nie oznacza ze masz siedziec w domu jak kura domowa do końca życia ciągle i nie myśleć o sobie, niech każdy lepiej się zajmie swoimi sprawami a nie ciśnienie innym podnosi...

Umi- a z tym przymuszaniem to masz rację... i z tym,że czym rzadziej to mniej się chce też...

framamo- hmmm, nic....tzn tego samego dnia co wróciłyśmy ze szpitala pojechał po nasze mamy żeby Oleńkę na chwilkę zobaczyły, to chyba teściowa powiedziała,żeby kwiaty kupił to kupił piękny bukiet ale on z takich co kwiaty dają więc sama nie wiem czyj to gest był:baffled: ale miły, miły i tak się przejmował że my juz w domku że naprawdę fajnie aż było.... noo laski ale teściowa mi złoty pierścionek dała.... wiecie ona tak zeby potem mogła powiedzieć jaka jest super a ja niewdzięczna... nie chciałam przyjąć iciśnienie mi podniosła ale jak się rozryczała to głupio mi się zrobiło... o taka ze mnie czasami dupa wołowa jest... no ale z tym samochodem to chyba jakies przegięcie trochę jest... tak dziwnie jakoś:confused:

ja mam 20kg nadwagi oooo

ANIA MACEK tyle ma co ja czyli roczniki 83 i ja jakby od niej starsza bo ja z września a ona z listopada :-) ale ma takie jakieś glupie poglądy na wszystko . mój m mówi ze im mniej z nią kontaktu tym lepiej z moim zdrowiem psychicznym ;-)
a ja mam kolor ciemny blond (chyba:confused:) ale lubię się bardzo w rudych nigdy nie miała czarnych
a z kim ty zostawisz Olę jak wrócisz do pracy?
ja się tak podpytuje bo wiesz nie wiem czy dobrze z nianią robię? ale szans na pomoc mamy czy teściowej :sorry2: nie mam co liczyć.
a do pracy chyba chiałabym wrócić :confused:
to wszystko takie trudne!
ania a kiedy Ty masz urodziny? mój marcin jest rocznik 80 , chyba ja Ty , co?

ja też mam brzuchol , że aż pani w aptece mi powiedziała, że nie sprzeda mi xenny bo nie można w ciąży :szok: ja w taki szoku i do niej mówię ja proszę pani nie jestem w ciąży tylko po prostu takka gruba jestem :-p mówię Wam jaką miała minę ;-) a jak mnie przepraszała :-)
a faza na jedzenie mnie bierze bo w domu siedzę + nerwy = jedzenia :sorry2: i kg dodatkowe :dry:
nie tak bardzo pożądane przeze mnie;-)
ja to tak bym chciała być sucha , i wiem że wtedy też bym nie mogła kupić ciuchów bo wszystko byłoby za duże, no ale zawsze pozostaja sklepy dla dzieci typu Smyk :cool2: a tak :confused: tylko rozmiar XXL czyli tylko sklepy C&A ewnetualnie KappAhl :no: lub te co sprzedają ciuszki ciążowe ;-)

No to fajny prezent nie ma co ale jak dla mnie to lekka przesada... Ja rodziłam 2 razy i nic nie dostałam ale w sumie to pierwszy raz czytam ze jakis prezenty za urodzenie dziecka... kwiaty to tak ale jakies wakacje czy biżuteria to nie spotkałam sie z czymś takim jeszcze...

ania macek ja nawet kwiatów nie dostałam :no: teraz na dzień kobiet mi przyniósł.
no moja kol dostała samochód czekał na nią pod szpitalem z wielką czerwoną wstążką . szczęściara :-)

no jestem!zaraz malej dam obiadek czekam jak wystygnie.pojawila sie @.mowilam stresy!
nadwaga nadwaga!~mamy do niej prawo!to faceci z nas zrobili te z celulitem, rozstępami i cycami do pasa,;-);-);-)na kogoś trzeba zwalić przecież.:-D:-Dno ale jak tu jej nie miec jak tyle pokus czucha.ja wczoraj skusilam sie na sandwicza z serem roztopionym.a mialam wyrzuty sumienia ze mowie do meza musze to spalić:tak::-)wiadomo jak:-Dnie wiem ja słodycze te czekoladowe moge żreć i zreć.jak bylam w ciąży to się kontrolować musialam bo cikier podskoczyl raz na badaniu bo przez 2tygi jadłam szukuladki i utylam 4kg!teraz tez musze kontrolowac siebie a maz mi tego nie ulatwia.mowi ze by cos zjadl ale jak ja nie zjem z nim to ona tez nie :-D:-D:-D

Framama to jakas szajbuska i tyle:-p wiesz wszystko sie da ukryc tylko trzeba dobrac odpowiednie rzeczy a myszowaty to taki jak mam odrosty szare (ciemny blond/ sredni bronz no dosłownie nijakie) na zdjeciu głównym na nk widac jak sa całe takie to pod slonce wygladaja jak rude ble... Ja dostałam bukiet kwiatków:-):-p ja tam sie ubieram w lumpeksach i nie narzekam znaczy bielizne w normalnych sklepach kupuje reszte znajduje w urzywanych tanio, dobrej jakosci i najfajniejsze ze czesto markowe:-p polecam:-p a i łatwo znaleźć XXL:-) bo sama taki rozmiar nosze to wiem:-)
aniamacek ja jestem młodsza ale jak ogólnie na siebie patrze to mi sie tylko wyc chce:-p a z brzucha to juz w ogóle.... a z tym ze mam racje to wiem:-p przyznam bardzo skromnie

reklama
framamo-
ja z maja jestem, taka majowa dziewczynka :)) z 28 maja!
a małą z moją mamą zostawiam na 3 miechy kiedy w polsce będzie a potem zobaczę, chyba do żłobka ją oddam bo jakoś do opekunek nie mam zaufania takżeby zostawić na cały dzień samo dziecko. No ale nianie są różne i gdybym miała jakąś sprawdzoną przez kogoś bliskiego to bym zostawiła... a tak póki co to bym ją sprawdzała, jakaś kamerka czy coś... no nie wiem ale ja mam na tym punkcie trochę przejechane....:sorry2:

a moja bratowa ma rozmiar 34 i tez narzeka bo nie może sobie nic normalnego kupic, wieć chyba tak mało to tez zle myśle, ze 36-38 jest najlepszy!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry