reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

patrycja 9009 jeju zazdroszczę moja nie lubi spać a dodatkowo tak płakała jak była mniejsza , ze myslałam ze oszaleje. no ale jest już dobrze.
ale najbardziej to bym chciała, żeby moja Frania była w wieku Twojego Sebusia

reklama
a te dalej o roznmiarach.na na studiach nosilam 34!i to płakałam zem gruba.teraz mam38.ale ja mam taka manie ze jak w maly rozmiar sie nie wbije jak cos przymierzam to sie wkurzam i po zakupach.powalona jestem ale zawsze tak mialam.musze zwalic co nie co.mam problem z oponkami.co prawda jak bym zaczela sie topic w jeziorze to jakos bym dala rade z tym kolem na biodrach.u mni eto mnie drażni.wszystkie spodnie sa dobre.uda pupcia i wystaja mi opony.w liceum jak sukienke na studiowke kupilam zobaczyly mnie kolezanki to lekko zasugerowaly zebym jakis szal zalozyla bo kosci mi wystawały.achhhhhhhhhh to byly czasy no ale cos za cos mam teraz sliczna zdrowa corcie i gotowam poswiecic swoja figure dla jej zdrowia moge sie spasc zeby nie chorowala;)))

ja mam 4 rozstępy na brzuchu i 3 paskudne na jednej piersi... a nabawiła sie któras z was siniaka podczas porodu? bo ja mam ogromnego po prawej stronie nad posladkiem i do teraz nie chce krowa zejść nie wiem normalnie jak sie go pozbyć

edit Maria cery to ja ci zazdroszcze ja mam wiecznie pryszczatą... kilka dni w miesiacu:/ eh

Co do sukienki na studniówke to cóz ja sobie kupiłam za wczesnie a potem w nia nie wlazłam:-p musiałam nowa kupic a to była jazda bo nie było rozmiarów takich jak nosze:/

Ostatnia edycja:
maria ja sie o karmieniu nie wypowiem bo ja to wiecej pokarmu nie miałam niz go miałam wiec nie karmiłam ale w sumie jak mi sie pojawil pokarm to wcale tez duze nie były:/ a teraz własnie zostały mi 2 rodzynki + rozstepy:/

patrycja podziel sie z potrzebujacymi:-p ja chetnie przyjme;-p

framama ja 40 i 38 maiałam tylko przez rok w gimnazjum:/ a potem to 42 przewaznie chociaz nie tyłek zawsze miałam wiekszy ale mam plan osiagnac 40 kiedys:-p

Bardzo chętnie oddam... W gimnazjum chciałam mieć duży biust chyba jak kazda dziewczyna w tym wieku ktora ma rodzyneczki.... Ale teraz to chciałabym powrócic do miseczki B taka by mi odpowiadała. A co do rozmiarów to przed ta ciąża mialam 40 a teraz to nawet niewiem bo jeszcze mam z 10 kg nadwagi i brzuch jak bym była w 5 miesiącu ciąży. Ale w kazdym badz razie w spodnie sprzed ciąży nie wchodze takze sadze ze rozmiar albo dwa do gory poszłam niestety

patrycja 9009 jeju zazdroszczę moja nie lubi spać a dodatkowo tak płakała jak była mniejsza , ze myslałam ze oszaleje. no ale jest już dobrze.
ale najbardziej to bym chciała, żeby moja Frania była w wieku Twojego Sebusia
hahah dobre tez bym chiala juz miec te latka za soba;0))
patrycja9009 co sie podkusilo zeby miec drugie dzieciątko???

ja mam 4 rozstępy na brzuchu i 3 paskudne na jednej piersi... a nabawiła sie któras z was siniaka podczas porodu? bo ja mam ogromnego po prawej stronie nad posladkiem i do teraz nie chce krowa zejść nie wiem normalnie jak sie go pozbyć

Co do rozstepów to ja sie w ogole nie wypowiadam ..... mam je dosłownie wszedzie na brzuchu piersiach tyłku na nogach i nawet nad łydkami... Masakra jest z tym .... tym bardziej teraz po porodzie zrobiły sie znow różowe... Ja to w ogole patrzec na siebie nie moge przez to świnstwo...

tak duzego potwornego siniaka i franca nie chce zejść a juz ponad 10 miesiecy od porodu mineło
patrycja ja całe zycie marze o duzym biuscie:-p wiec na gimnazjum mi sie to nie skończyło;-p

a co do spodni to ja miałam o tyle dobrze ze w ciazy nie przytyłam ani w pupie ani w udach i cąła ciąże latalam w swoich dzinsach dopiero w 9 mies brzuch mi sie obnizył to ich juz nie dopiełam:/ ale to dla tego ze biodrówki tak to bym ich nie ubrała nawet:-p

hahah dobre tez bym chiala juz miec te latka za soba;0))
patrycja9009 co sie podkusilo zeby miec drugie dzieciątko???

Wpadka..... Byłam w trakcie leczenia jajników i lekarka mi mowiła ze raczej nie bede mogła miec dzieci przez ten okres bo brałam silne hormony to tez z moim nie zwazalismy na jakiekolwiek zabezpieczenia... i sie stało... Ale nie żałuje bo Kubuś jest kochanym dzieciątkiem... Teraz musze sie wyleczyc do konca... ale na dzien dzisiejszy wiecej dzieci nie zamierzam miec zobaczymy za kilka lat jak bedzie wygladac nasza sytuacja czy bedziemy mogli sobie na 3 dziecko pozwolic...

reklama
tak duzego potwornego siniaka i franca nie chce zejść a juz ponad 10 miesiecy od porodu mineło
patrycja ja całe zycie marze o duzym biuscie:-p wiec na gimnazjum mi sie to nie skończyło;-p

a co do spodni to ja miałam o tyle dobrze ze w ciazy nie przytyłam ani w pupie ani w udach i cąła ciąże latalam w swoich dzinsach dopiero w 9 mies brzuch mi sie obnizył to ich juz nie dopiełam:/ ale to dla tego ze biodrówki tak to bym ich nie ubrała nawet:-p

Fajnie ... ja to w swoje dzinsy juz w 6 miesiacu nie wchodziłam... Mi właśnie najwiecej poszło w tyłek i brzuch a zawsze byłam taka szczupła teraz to tylko pomarzyc o takiej figurze :/ No ale czego sie nie robi dla rodzinki :)

Do góry