reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

reklama
DSC_0089.jpeg
moja śmiechotka

taka się moja urodziła z czuprną , lekarz powiedział, ale kudłata :-) jak ją z brzucha wyciągał .
a imię na po mojej ukochanej babci , choć oczywiście teściowa musiała wtrącić swoje zdanie , ze " jej to się nie podoba, i wolałaby ,żebyśmy Sandra dali to takie nowoczesne" na to ja jej odo , ze miała 2 synów i dała im imiona takie jak chciała, więc niech nam pozwoli wybrać. była strasznie naburmuszona, ale ja to miałam i mam gdzieś.;-)

Editor: spadam po moj kodzak sie obudzil...kariere zrobi ale chyba jako tester kabli, bo uwielbia je szamac
3majcie sie laski

taka się moja urodziła z czuprną , lekarz powiedział, ale kudłata :-) jak ją z brzucha wyciągał .
a imię na po mojej ukochanej babci , choć oczywiście teściowa musiała wtrącić swoje zdanie , ze " jej to się nie podoba, i wolałaby ,żebyśmy Sandra dali to takie nowoczesne" na to ja jej odo , ze miała 2 synów i dała im imiona takie jak chciała, więc niech nam pozwoli wybrać. była strasznie naburmuszona, ale ja to miałam i mam gdzieś.;-)

Dobrz ze Franczeska:tak:Sandra fuj...:angry:

maria 09 cudna ta Twoja smiechotka :-)

monika z zgadzam się z tobą, że fuj. zresztą ja znam taką jedną Sandrę, niedobry z niej człowiek, strasznie mąci. dobrze , że mój M to nie taki maminsynek bo dopiero bym miała jazdę ;-) złego słowa na matkę nie powie (a mozna by było) , ale na szczęście jej nie popiera

reklama
Tak się zastanawiam czy i ja będę taką teściową? Wydaje mi się, że to mało prawdopodobne hehehe :0
Umi2 - plan dnia
pobudka 6:20 - jedzonko o 6,30-7,00; sen około 40 min
jedzonko 8,30-9,00 bez snu
jedzonko 10,30-11,00 sen 20 min
jedzonko 12,30-13,00 sen 10 min, czasami 40-50min
jedzonko 14,30-15,00 sen 10 min
jedzonko 16,30 -17,00 bez snu
jedzonko 18-18,30 sen 10-20 min
kąpiel 19-19,30 , po kapieli cyca i sen od 20,00 do około 1 w nocy z reguły do 00,30, potem jedzenia o 3,30 i nastpne o 6,30 itd
nie sjestem w stanie jej przytrzymac ze spaniem zeby potem dłużej pospała bo mi zasypia wtedy smoistnie, moze coś zle robię. No i pośpi te 10-12 min i już sie budzi i wyspana i ni jak ja uspać jeszcze raz a w nocy to się budzi na jedzenie ale ma oczy zamkniete i przes sen ja karmie.
Karmię ja piersią i średnio wychodzi mi od 8 do 10 karmień bo czasami sa takie dni ze chce co godzinkę lub półtorej ale staram sie stałych godzin trzymać z tym jedzeniem i z kąpaniem też.
O Boże Umi, ale jestem niecierpliwa co mi napiszesz...
Maria09- ale Twoja niunia fajnie się śmieje :) cudeńko!

Do góry