Córcia zasypia sama w łożeczku, tzn siedzę przy niej, ale zasypia sama. Też z początku myslałam,że dlatego sie tak często budzi bo brakowalo jej noszenia na rękach (bo wcześniej tak ją usypialam), dlatego wprowadziłam metodę samodzielnego zasypiania i owszem było lepiej, al e tylko przez miesiąc później po staremu. to samo bylo z nocnym karmieniem, myślalam że wstaje do cyca więc przestałam ją karmic i to samo- jakis czas super, i później od nowa. teraz myslę o przeprowadzce jej do jej pokoju. może znów sie przez jakiś miesiąc będę wysypiała
reklama
Widze, ze sie tu rozgadalyscie beze mnie...ja dzis szopingowo i lekarzowo. Jakies g...o mi sie zrobilo w cycu i mnie boli. Mowi, ze rak nie boli wiec mam luz. Dali jakies antybiotyki i mowili ze jak nie przejdzie to zrobia po tygodniu usg...no i zadala mi pytanie czy w ciazy moze nie jestem!!! Przypomnialao mi sie ze ostatni period(inglisz zeby bylo ladnie) -ale wiecie o co chodzi - mialam w grudniu.
Jutro pojde do funciaka(sklep gdzie wszystko za funta), kupie test. Sa 2 w opakowaniu. Tu sie wszyscy smieja ze te testy sa tak marnej jakosci ze z 5 kresek widac...no ale ostatnio sie sprawdzily i po co mam przeplaca.
Moj tez chodzi juz ale po scianach
Obudzil sie dzis o 3-4 i dostal wode, poczul ze to woda i ryk. ale mleka nie dostal. Juz olewam to wszystko. Bedzie jak ma byc.
Umi2- ja to terorystka i sadystka od urodzenia. ale zwsze na dobre mi to wychodzi.
Maria09- na basen nie chodze ale moze mnie zaprosisz to przyjade i pojde z Toba
Na poprawe humoru piesn ludowa
[video=youtube;BlN6gXqZKbM]http://www.youtube.com/watch?v=BlN6gXqZKbM[/video]
Jutro pojde do funciaka(sklep gdzie wszystko za funta), kupie test. Sa 2 w opakowaniu. Tu sie wszyscy smieja ze te testy sa tak marnej jakosci ze z 5 kresek widac...no ale ostatnio sie sprawdzily i po co mam przeplaca.
Obudzil sie dzis o 3-4 i dostal wode, poczul ze to woda i ryk. ale mleka nie dostal. Juz olewam to wszystko. Bedzie jak ma byc.
Umi2- ja to terorystka i sadystka od urodzenia. ale zwsze na dobre mi to wychodzi.
[video=youtube;BlN6gXqZKbM]http://www.youtube.com/watch?v=BlN6gXqZKbM[/video]
marczelitto85
wurcel purcel
no ja ci kochana 2ciazy nie zycze chyba ze chcesz!to ile razy cie zapraszac??mowilam ci bez bastka i przylec tu.ja nie psychopatkamam nadzieje ze ty tez nie ;-);-);-)Widze, ze sie tu rozgadalyscie beze mnie...ja dzis szopingowo i lekarzowo. Jakies g...o mi sie zrobilo w cycu i mnie boli. Mowi, ze rak nie boli wiec mam luz. Dali jakies antybiotyki i mowili ze jak nie przejdzie to zrobia po tygodniu usg...no i zadala mi pytanie czy w ciazy moze nie jestem!!! Przypomnialao mi sie ze ostatni period(inglisz zeby bylo ladnie) -ale wiecie o co chodzi - mialam w grudniu.
YouTube- 5'NIZZA - Jamayka
marczelitto85
wurcel purcel
laski!!!!!!noc masakryczna!!!!3xpobudka i wisk.chyba tez tak w nocy zaczne beczec
umi2
Fanka BB :)
Noc z 2 pobudkami
ani razu nie dostał młody mleka napił się tylko herbatki i nyny tyle ze śpiewał przez godzinę swoje aaa i w koncu spaliśmy razem... no ale juz koniec kropka bez spania bedzie od dzis i z herbatka i wisi mi co on sobie pomysli
monika z Mam juz gratulować?
maria09 jestem z tobą
ani razu nie dostał młody mleka napił się tylko herbatki i nyny tyle ze śpiewał przez godzinę swoje aaa i w koncu spaliśmy razem... no ale juz koniec kropka bez spania bedzie od dzis i z herbatka i wisi mi co on sobie pomysli
maria09 jestem z tobą
marczelitto85
wurcel purcel
wez o 4 sie obudzila i panienka wyspana!chyba do 6walczylam juz mialam sobie isc robic kawe ale pomyslalam ze jak ja raz wezme to bedzie tak wstawac juz zawsze i oooo.Noc z 2 pobudkami
maria09 jestem z tobą
marczelitto85
wurcel purcel
oglądałyście rozmowy w toku??było o naszym problemie chyba dzis zrobie ta sztuczkę z zapałką i chlebem
oglądałyście rozmowy w toku??było o naszym problemie chyba dzis zrobie ta sztuczkę z zapałką i chlebem
Dzisiaj?? Dzis cos bylo o jakis jajkach na glowach...to o to chodzi- wrozki itp??
Daj szczegoly z zapalka??
Testow nie kupilam wiec nie musicie jeszcze gratulowac
marczelitto85
wurcel purcel
to Ty chyba całego nie oglądałaś kuliżanko!kobieta z dziecmi miałą to samo co my z 2 dzieci!u dziewczynki pomógł wosk, a u chłopczyka jakieś lalki kukiełki z jego ubranek rzucone komuś kto rodzicom zazdrościł dzieci pod drzwi.a z załapałkami było tak:nalać pół szklanki wody, potrzebne 3zapałki i 3kawałęczki chleba(nie mówili czy czerstwy czy świeży;-))zapałki podpalasz i razem z chlebem wrzucasz do tej wody.co 1 spadnie np. jak chlebek to facet zazdrości a jak ta siara z zapałek to kobieta.potem taki szitem od prawej do lewej zmywasz czoło dziecka.i o taka sprawa tyle że ja muszę zakupać załapałkiDzisiaj?? Dzis cos bylo o jakis jajkach na glowach...to o to chodzi- wrozki itp??
Daj szczegoly z zapalka??
Testow nie kupilam wiec nie musicie jeszcze gratulowac
a mojej parówie ida zęby koleje już w tych dziąślakach widać 2 dolne
reklama
Troche Wam poprzynudzam...
Moja mala menda budzila sie dzisiaj co godzine...bez kitu,
Nie wiem co mam robic...
Z reguly to grzeczne dziecko,nie ryczace
Ale w nocy nie chce spac!!
Tzn. spi...ale co to za spanie...z zegarkiem w reku od godziny 24 do 6 rano pobudki co godzine...
Juz mam czasem ochote wziac ja do siebie do lozka by co chwile nie wstawac....ale nie zrobie tego bo jak byla malenka to tez wstawlam po kilka razy jej smoka podac i nie zlamalam sie by ja do lozka wziac wiec i teraz tego nie zrobie-bo jak sie jej pozniej z tego lozka pozbede?
Ja juz wczoraj wieczorem cos czulam....zawsze po kapieli ladnie zasypiala a wczorak krzyk i lament-nie chciala zasnac,darla sie...ale poglaskalam ja po glowce i ciiii,ciii....i zasnela.
Coz...pierwsze 4 miesiace aniol-nie dziecko...teraz w sumie tez nie moge narzekac.ale i tak narzekam,bo jak po nieprzespanej nocy z usmiechem na ustach sie dzieckiem zajac????? Dzieckiem jak dzieckiem...jak zajac sie tez cala reszta,jak mi sie nawet ubrac nie chce...Nie nadaje sie na matke
Moja mala menda budzila sie dzisiaj co godzine...bez kitu,
Nie wiem co mam robic...
Z reguly to grzeczne dziecko,nie ryczace
Ale w nocy nie chce spac!!
Tzn. spi...ale co to za spanie...z zegarkiem w reku od godziny 24 do 6 rano pobudki co godzine...
Juz mam czasem ochote wziac ja do siebie do lozka by co chwile nie wstawac....ale nie zrobie tego bo jak byla malenka to tez wstawlam po kilka razy jej smoka podac i nie zlamalam sie by ja do lozka wziac wiec i teraz tego nie zrobie-bo jak sie jej pozniej z tego lozka pozbede?
Ja juz wczoraj wieczorem cos czulam....zawsze po kapieli ladnie zasypiala a wczorak krzyk i lament-nie chciala zasnac,darla sie...ale poglaskalam ja po glowce i ciiii,ciii....i zasnela.
Coz...pierwsze 4 miesiace aniol-nie dziecko...teraz w sumie tez nie moge narzekac.ale i tak narzekam,bo jak po nieprzespanej nocy z usmiechem na ustach sie dzieckiem zajac????? Dzieckiem jak dzieckiem...jak zajac sie tez cala reszta,jak mi sie nawet ubrac nie chce...Nie nadaje sie na matke