aniamacek Moj Kacper mając 2 miesiące miał wprowadzony przez pediatrę kleik na noc i jak tylko dostał ten kleik o 21 to przesypiał do 5 rano czasem nawet do 8 bez żadnej pobudki dopiero od 4 miesiaca ześwirował
Mój młody padłwczoraj o 19:40 bez mleka... o 23 pobudka ale jak wyrodna matka mleka niedałam tylko herbate wypił 100 ml jak zwykle i spał do 1:30 a potem to mleko tylko uratowało ale wypił 60 ml i spał do 6:15 bo cos mu sie przysniło, potem sie okazało ze musiałam mu pościel wymienić i przebrać go bo sie tak zasikał ze szok no i juz spania nie było ale i tak sie wyspałam bo ja osobiscie padłam o 20:10
maria09 Po podłodze twoja córcia za 2 rece nie chodzi? mój to za 2 rece od 8 miesiaca ale do teraz nie chce sie puscic chyba ze sie zapomni
jak ja bym chciala zeby miał juz 12 mies i zacząl sam chodzic
monika z Widze ze nie tylko ja jestem taka sadystką
jesli Kacper mi spi rano dłużej niz 30 min to zaraz go budze to samo jak ma drzemke po obiadku nie daje mu spac dłuzej niz 3 godziny kazdy mnie za to strofował ale zauważyłam ze jak go nie obudziłam to potem nie umiał złapać rytmu i chodził spac koło 23 a przy tym strasznie marudził. nie wiem co niektórzy złego widza w rutynie.