reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

reklama
maria poplułam przez ciebie monitor:-p z Ciebie to niezla aparatka:-p
aniamacek popieram calkowicie oni nic nie wiedza a maja najwiecej do powiedzenia i dziekuje bardzo

Tak mnie skomplementowalasycie ze obroslam w piorka normalnie i latam 10 c nad ziemią:-p

no a ja zaraz samochód od męża zabieram bo juz z pracy jedzie i wybieram się na zakupy do sklepu budowlanego bo mama chce kuchnię remontować to ja lece jej pomoc w wybieraniu kolorów no i sama chce dodatki do pokoju czerwone i fioletowe wiec musze popatrzec troche co jest.

Idę dziecko trochę poniańczyć i do potem kobietki:-)

dzień dobry :) u mnie nocka byle jaka:-(

dziewczyny macie rację, księżom g...wno do in vitro, płodności i całej reszty, szlag mnie trafia jak słyszę ich mądrości... ech... ja w Boga wierzę i to bardzo ale z tą mafią to już inna śpiewka... my mieliśmy mieć in vitro no ale się udało i wierzę,że sobie Olę wymodliłam:-)

ech, tyle napisałyście,że nawet nie wiem co komu odpisac :szok:

Umi- cieszę,się ze z synkiem lepiej, bardzo się cieszę i muszę Ci pwoedzieć,że bardzo ładna z Ciebie kobietka:-D
Framamo- nie szczepię na wzw b, krztuśca, rota, pneumo , odrę, różyczkę i świnkę i ospę a te wszystkie inne wykupuje sama na receptę tzw acecularne( nieżywokomórkowe) bez rtęci i aluminium, dużo bezpieczniejsze :cool:
Patrycja- faktycznie zapomniałam,że masz wprawę z dzieciaczkami, no ale swoje jest dużo ciężej przecież;-) noo i mamie pogratuluj bo jak tak czytałam i czytałam i chyba nie napisałam ;-)

maria- patrzę,że z ciebie niezła kuchareczka jest! supeeeerr, bo ja to gotować nie lubię za bardzo....

no a ja nadal bez @, dziewczyny, zaczynam się denerwować:dry:
czym się dygać??że niby w ciąży??co Ty stresa masz może i dlatego tak.przyjdzie.jak mam własnie owulke bolą jajeczka mnie i o.

wiesz , że niby moje dziecko jest/będzie nie szczesliwe bo zostanie z nianią :shocked2:

moja Frania dziś zjadła pierwszy raz danie ze słoiczka z indyczkiem i powolii wprowadzamy bebilon ha2 .:-):-):-):-):-)

ania macek ale Ci zazdroszczę tez bym chętnie pochodziła po takim sklepie.

wiesz , że niby moje dziecko jest/będzie nie szczesliwe bo zostanie z nianią :shocked2:

moja Frania dziś zjadła pierwszy raz danie ze słoiczka z indyczkiem i powolii wprowadzamy bebilon ha2 .:-):-):-):-):-)

ania macek ale Ci zazdroszczę tez bym chętnie pochodziła po takim sklepie.
powiedz jej ze to nie jej sprawa i niech się czepi swego ogona.jakaś chora!po co ty z nią gadasz w ogóle.
ooo danie ze słoiczka a ile od razu zjadła??cały???

maria moja Frania je słoiczki już około miesiąca tylko dziś jadła pierwszy raz warzywa z indykiem tzn jadłam pierwszy raz mięsko. a z reguły ma mały słoiczek na raz.

Hej kobietki.... Nie mam teraz czasu zeby was nadrobic tyle tego naprodukowałyście przez te kilka godzin.... My właśnie wróciliśmy do domku dłuuuugiiii był ten spacer :)))) zaraz mamy gości a raczej ja mam gości bo mojego nie ma wiec uciekam i zajrze wieczorkiem jak sobie pojda :)))) maria moj tez sie wabi rafał :))))

Hej kobietki.... Nie mam teraz czasu zeby was nadrobic tyle tego naprodukowałyście przez te kilka godzin.... My właśnie wróciliśmy do domku dłuuuugiiii był ten spacer :)))) zaraz mamy gości a raczej ja mam gości bo mojego nie ma wiec uciekam i zajrze wieczorkiem jak sobie pojda :)))) maria moj tez sie wabi rafał :))))
hahah a moze to ten hahah

reklama
dziewczyny!

Frania właśnie usnęła. jeszcze dam jej butlę o 20.30 i sama pójdę spać. mój mąż wrócił z pracy o 19 a wyszedł o 6 nieźle co? powoli mam już tego dość.:wściekła/y:
ja zaraz idę po prysznic i łóżeczko. a leje się ze mnie ,że szok, w ciązy było fajnie bo nie było @.

taka jakaś jestem rozbita i nie mam siły na nic. i jakos serce mnie boli.na jutro umówiłam się z przyjaciółką na ploty o 13.30.

dziewczyny dobrej nocki , byc może namiętnej :zawstydzona/y:

Do góry