reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

No i poszli!!!! Fajne ze przyszli przynajmniej sie troche pośmiałam nie byłam sama.... mojego oczywiście nie ma....zaraz kłade dzieciaczki spac i sama sie kłade bo wczoraj poszłam dopiero o 2 spac i dzis musze sie wyspac!!!
Maria zaj.......a jesteś teksty masz boskie hahaha

reklama
dziewczyny!

Frania właśnie usnęła. jeszcze dam jej butlę o 20.30 i sama pójdę spać. mój mąż wrócił z pracy o 19 a wyszedł o 6 nieźle co? powoli mam już tego dość.:wściekła/y:
ja zaraz idę po prysznic i łóżeczko. a leje się ze mnie ,że szok, w ciązy było fajnie bo nie było @.

taka jakaś jestem rozbita i nie mam siły na nic. i jakos serce mnie boli.na jutro umówiłam się z przyjaciółką na ploty o 13.30.

dziewczyny dobrej nocki , byc może namiętnej :zawstydzona/y:

Kochana moj wyszedł o 8 przyszedł o 17 przebrał sie i poszedł i pewnie znów wróci w środku nocy.... Ja sie wole narazie jeszcze nie odzywac bo dopiero co sie pogodziliśmy i nie chce znow sie kłócić... Ale powoli zaczyna mnie to meczyc ... :/

jeszcze tak na dobranoc wrzucę jeden temat może utworzymy taką zamkniętą grupę tylko dla nas żeby nie wszyscy czytali co mamy do powiedzenie między sobą ? tylko nie wiem jak to się robi? może wy coś wyczaicie? maria, umi, ania macek, patrycja, ania_k_d , monika z wiecie jak to się robi?
pogadamy o tym jutro

dobrej nocki jeszcze raz

jeszcze tak na dobranoc wrzucę jeden temat może utworzymy taką zamkniętą grupę tylko dla nas żeby nie wszyscy czytali co mamy do powiedzenie między sobą ? tylko nie wiem jak to się robi? może wy coś wyczaicie? maria, umi, ania macek, patrycja, ania_k_d , monika z wiecie jak to się robi?
pogadamy o tym jutro

dobrej nocki jeszcze raz

Wiesz co nie bardzo wiem jak to sie robi ale masz bardzo dobry pomysł... jestem jak najbardziej ZA !!! :))) zobaczymy jutro co reszta dziewczyn powie na to...

A my mamy mały problem.... Kubuś ma problem z brzuszkiem i płacze mi juz cała godzine a ja juz nie mam siły na nic :/ Na szczeście Seba śpi.... Niestety nadal sama jestem .... :((( dałam juz małemu herbatki z kopru i czekam na efekty... jak dotąd mnie nie zawiodła i mam nadzieje ze i tym razem pomoże... rąk juz nie czuje od noszenia tego małego klocka....

no to spoko by było żeby tak utworzyć coś takiego.ale jak?nie mam pojęcia.i nawet nie wiem na czym to polega.
ja zaraz idę spaćku.jakoś dziś mi niewyraźnie niedawno siostra dzwoniła i mówiła że babcia w szpitalu i że z nią nie za bardzo.no a ja k.....siedze tu i nawet nie pożegnam się.buziaki was i waszym szkrabom.do jutra.miłej i spokojnej nocki.

usnął... mam nadzieje ze juz bedzie spał...
Maria aż tak bardzo z nią źle??? Współczuje naprawde!!! Nic ide nynać Dobranoc Laski!!!!
Spokojnej nocki!!!

witajcie kobietki !
moja franczeska spała do 6 :szok:
stworzyłam grupę dla nas pod nazwą mamuski :-) tylko na zaproszenie , a zaproszenia wysłałam do Was, mam nadzieję ,że do wszystkich , jeśli kogoś pominęłam :zawstydzona/y: to pisać mi szybko i opitolić

reklama
Do góry