reklama
marczelitto85
wurcel purcel
WITAM!umi jasniej mów do mnie bo ja nie wiem o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym? czy tamto coś co stworzyłam też będą czytać inni?
czyli przenosimy sie tam i tam sobie gawedzimy.ja tez nie wiem co i jak z tymi grupami.
umi2
Fanka BB :)
Framama jesli zamknieta jest ta grupa to beda miec dostep tylko admini i tyle no i ci których ty zaprosisz, watek zamkniety charakteryzuje sie tym ze po zgłoszeniu do admina chceci utworzenia takiego czegos oni przez około tydzien tworza taki wątek tylko dla osób które sa podane na liscie" dla wtajemniczonych" tak to nazwę czyli np tworzy sie liste osob która ma dostep do takiego watku a potem po jego utworzeniu mozna w nim tworzyc nowe tematy np watek z danymi naszymi, nastepny spanie, kapanie oczywiscie to sa przykłady no i wyglada to jak ten wątek tylko maja dostep do niego osoby wtajemniczone i tak jak z grupa mozna zapraszac do niego osoby
Ziewek
Zaciekawiona BB
Hej mam pytanko jeszcze do spania nocnego. Bo widzę że zeszło już na inne tematy . 2 dni temu podałam pierwszy raz kaszę na noc myślałam że mała będzie lepiej spała ale jest jeszcze gorzej bo budzi mi się co godzinę i ciągnie cycusia dodam tylko że Kasia ma 10 miesięcy kaszy zjada sporo tak ok 100 gęstej z łyżeczki. Jak myślicie co się dzieje ??
marczelitto85
wurcel purcel
może ząbki albo było jej po prostu za ciężko jak dopiero dostała ją na nocHej mam pytanko jeszcze do spania nocnego. Bo widzę że zeszło już na inne tematy . 2 dni temu podałam pierwszy raz kaszę na noc myślałam że mała będzie lepiej spała ale jest jeszcze gorzej bo budzi mi się co godzinę i ciągnie cycusia dodam tylko że Kasia ma 10 miesięcy kaszy zjada sporo tak ok 100 gęstej z łyżeczki. Jak myślicie co się dzieje ??
reklama
marczelitto85
wurcel purcel
ANIA k_d!!!!czekamy na ciebie!odbierz zaproszenie i pisz z nami.buuuuziaki