reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

Famama czuje sie zaszczycona:-p:-)

co do grup to mozna tez utworzyc watek zamkniety ale wtedy trzeba sie kontaktować z aniaslu i trzeba czasu zeby takie cos utworzyc:)

reklama
umi jasniej mów do mnie bo ja nie wiem o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym? czy tamto coś co stworzyłam też będą czytać inni?

Framama jesli zamknieta jest ta grupa to beda miec dostep tylko admini i tyle no i ci których ty zaprosisz, watek zamkniety charakteryzuje sie tym ze po zgłoszeniu do admina chceci utworzenia takiego czegos oni przez około tydzien tworza taki wątek tylko dla osób które sa podane na liscie" dla wtajemniczonych" tak to nazwę czyli np tworzy sie liste osob która ma dostep do takiego watku a potem po jego utworzeniu mozna w nim tworzyc nowe tematy np watek z danymi naszymi, nastepny spanie, kapanie oczywiscie to sa przykłady no i wyglada to jak ten wątek tylko maja dostep do niego osoby wtajemniczone i tak jak z grupa mozna zapraszac do niego osoby

zaraz to sprawdze czy nikt nie czyta ale wydaje mi sie ze skoro to zamknieta grupa to poza nami nikt do niej nie wejdzie:)

Hej mam pytanko jeszcze do spania nocnego. Bo widzę że zeszło już na inne tematy ;). 2 dni temu podałam pierwszy raz kaszę na noc myślałam że mała będzie lepiej spała ale jest jeszcze gorzej bo budzi mi się co godzinę i ciągnie cycusia dodam tylko że Kasia ma 10 miesięcy kaszy zjada sporo tak ok 100 gęstej z łyżeczki. Jak myślicie co się dzieje ??

Hej mam pytanko jeszcze do spania nocnego. Bo widzę że zeszło już na inne tematy ;). 2 dni temu podałam pierwszy raz kaszę na noc myślałam że mała będzie lepiej spała ale jest jeszcze gorzej bo budzi mi się co godzinę i ciągnie cycusia dodam tylko że Kasia ma 10 miesięcy kaszy zjada sporo tak ok 100 gęstej z łyżeczki. Jak myślicie co się dzieje ??
może ząbki albo było jej po prostu za ciężko jak dopiero dostała ją na noc

reklama
Do góry