marczelitto85
wurcel purcel
nie mam długich nóg mam tylko 164cm wzrostu to był tylko taki efekt bo miałam czarne grube rajstopymaria wspieraj ,wspieraj przyda się :-);-)
po pierwsze droga kuliżanko chciałam powiedzieć ,że masz nogi do nieba widziałam ma nk :-):-)
po drugie Olivka jest przeurocza , dziekuję za filmik :-):-):-)
po trzecie musisz znaleźć chwilę jak będziesz w PL do mnie tzn ja na serio zapraszam do siebie
po czwarte dziekuję za wpis na blogu
po piątek kiedy wreszcie zobaczę fryzurę![]()
po szóste czy jak jesz gotowane mięso to nie chce Ci się wymiotować? bo mnie bardzo i tak pomyślałam, że może zostanę wegetarianką?
mówię Ci kochana byłam na spotkanie rekrutacyjno- inf dot projektu aktywizującego mamy do pracy zawodowej i pomagają w znalezieniu pracy przyjazniej dla mam. ale wiesz, jest dużo chętnych a miejsc tylko 30. niby rozwiązałam testy psychologiczne , ale wiesz myslę ,że mam marne szanse. bo pewnie są bardziej potrzebujące mamy , które powinny skończyć jakiś kurs by móc iść do pracy ,a ja ( nie myśl ,że się chwalę) z moim wykształceniem jakąś tam pracę zawsze znajdę.
ale doświadczenie fajne .
nie nie ja lubie gotowane mieso.pulpeciki zamiast kotletów mielonych, schabik z przyprawami zamiast schabu w panierce, albo jem też grillowane.bo smażonym na tłuszczu boli mnie brzuch i mam..............biegunkę.i to nie tylko po smażonym mięsie.ale nawet po naleśnikach które uwielbiam
fryz będzie kochane-----po 1kwietnia mam wizyte u fryzjera