marczelitto85
wurcel purcel
nie mam długich nóg mam tylko 164cm wzrostu to był tylko taki efekt bo miałam czarne grube rajstopy)maria wspieraj ,wspieraj przyda się :-);-)
po pierwsze droga kuliżanko chciałam powiedzieć ,że masz nogi do nieba widziałam ma nk :-):-)
po drugie Olivka jest przeurocza , dziekuję za filmik :-):-):-)
po trzecie musisz znaleźć chwilę jak będziesz w PL do mnie tzn ja na serio zapraszam do siebie
po czwarte dziekuję za wpis na blogu
po piątek kiedy wreszcie zobaczę fryzurę
po szóste czy jak jesz gotowane mięso to nie chce Ci się wymiotować? bo mnie bardzo i tak pomyślałam, że może zostanę wegetarianką?
mówię Ci kochana byłam na spotkanie rekrutacyjno- inf dot projektu aktywizującego mamy do pracy zawodowej i pomagają w znalezieniu pracy przyjazniej dla mam. ale wiesz, jest dużo chętnych a miejsc tylko 30. niby rozwiązałam testy psychologiczne , ale wiesz myslę ,że mam marne szanse. bo pewnie są bardziej potrzebujące mamy , które powinny skończyć jakiś kurs by móc iść do pracy ,a ja ( nie myśl ,że się chwalę) z moim wykształceniem jakąś tam pracę zawsze znajdę.
ale doświadczenie fajne .
nie nie ja lubie gotowane mieso.pulpeciki zamiast kotletów mielonych, schabik z przyprawami zamiast schabu w panierce, albo jem też grillowane.bo smażonym na tłuszczu boli mnie brzuch i mam..............biegunkę.i to nie tylko po smażonym mięsie.ale nawet po naleśnikach które uwielbiam
fryz będzie kochane-----po 1kwietnia mam wizyte u fryzjera