reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie kochane e-ciocie :-)

Trochę mnie nie było bo zmagamy się z remontem w domku :baffled::sorry2:Ale staram się czytać co u Was....

Monia....mocno mocno przytulam !!!

KubyMamo....zdrówka dla całej Waszej rodzinki :tak:

Majeczko....pamiętam o Tobie Aniołku....

Komu brakuje słońca zapraszam do mnie :tak::-):tak:....u mnie świeci piękne wiosenne słoneczko :happy:...szkoda że muszę w pracy siedzieć :baffled:

reklama
witam i ja:-)...
u mnie też piękna słoneczna pogoda....dlatego jak tylko Maja wstanie wyruszamy na dłuuuugi spacerek:tak:...
Moniu... jestem...pamiętam...ściskam i przytulam...
Haniu...wygoń precz wszystkie smutki...
Kuby Mamo... zdróweczka dla Ciebie i Rodzinki....

E-ciocie pozdrawiam i miłego dnia...

Pozdrawiam Was kochane e-cioteczki! Na bok smutki! Ja wdycham już wiosenne powietrze i w takie dni łatwiej dźwigam ten swój krzyżyk.
Witam sie wiosennie!!!!
U mnie pogoda śliczna !!!
Mamo Kuby takie posty twoje miło sie czyta !! oby juz tak zostało !! zdrówka dla całej rodzinki !!!
Moniś i jak samopoczucie jestem z tobą i przytulam !!!!!
Hanuś a jak u Ciebie!?chandra na bok wiosna zawitała !!!
Doris pozdrawiam i całuski dla dziewczynek !!!!

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI !!!!!!

i ja się witam słonecznie i wiosennie:-)
Doris niech Ci mama wysle pocztą tą kurtkę:tak:

Moniko......... mocno buziam

Witam się cieplutko
kate less- wolała bym nową :blink:ale prawdopodobnie jak nie będzie pogody to na weekend pojedziemy do moich rodziców.
A tak po za tym to u nas wszystko dobrze Weronika daje czadu łobuz mały jest tak energiczna i ruchliwa to dobrze bo się sama rehabilituje.

Pozdrawiam wszystkich mocno i cieplutko oby chandry poszły razem z zimą i tylko uśmiech gościł na waszych buźkach.

I JA SIE WITAM KOCHANE:tak:JK WAM DZIONEK SLONECZNY I PIKNY MINĄŁ???
JAK DORIS MOWI-HANDRY NA BOK PRECZ... IDZIE WIOSNA..WIOSNA TO ZNAK NOWEGO, ODRDZAJĄCEGO SIĘ ŻYCIA...NADZIEJI...CIEPŁA...MIŁOŚCI...
NIESTETY JESZCZE JUTRO LADNIE W SZCZECINIE NA SRODE OCHLODZENIE:szok::-(
DORIS BUZIACZKI DLA TWOICH KSIĘŻNICZEK:tak::-D
MONIS CO U WAS??? ŚCISKAM I CAŁUJE... TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO... OBY WIOSNA NATCHNĘŁA WAS JESZCZE WIĘKSZYM ZAPAŁEM DO DZIAŁANIA...CIEPŁEM, NADZIEJĄ, MIŁOŚCIĄ...I WSZYSTKIM CO NAJLEPSZE.:tak:
MAJU ANIOŁKU PAMIĘTAMY,,,,,,,,,,,,,,,,

I JA SIE WITAM KOCHANE:tak:JK WAM DZIONEK SLONECZNY I PIKNY MINĄŁ???
JAK DORIS MOWI-HANDRY NA BOK PRECZ... IDZIE WIOSNA..WIOSNA TO ZNAK NOWEGO, ODRDZAJĄCEGO SIĘ ŻYCIA...NADZIEJI...CIEPŁA...MIŁOŚCI...
POPIERAM W 1000000 %
DORIS BUZIACZKI DLA TWOICH KSIĘŻNICZEK:tak::-D
MONIS CO U WAS??? ŚCISKAM I CAŁUJE... TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO... OBY WIOSNA NATCHNĘŁA WAS JESZCZE WIĘKSZYM ZAPAŁEM DO DZIAŁANIA...CIEPŁEM, NADZIEJĄ, MIŁOŚCIĄ...I WSZYSTKIM CO NAJLEPSZE.:tak:
MAJU ANIOŁKU PAMIĘTAMY,,,,,,,,,,,,,,,,
Podpisuje się pod tym

POZDRAWIAM I SPOKOJNEJ NOCKI WSZYSTKIM ZYCZĘ!!!!!

Witam,

Monika, co u Ciebie? Jak się czujesz?
Wysyłam duuużo ciepłej energii do Ciebie

Pozdrawiam Wszystkich
Dobranoc

(*) Maju...

reklama
Hej, hej!!!

A nam się udał wczoraj wypad w plener. Pogoda dopisała w 100% Ja wzięłam tableteczki i jakoś w miarę się czułam. Nad jeziorem pustki, ale było pięknie. Kubuś zadowolony :)

Pozdrawiam i buziaczki, szczególnie dla chandrowiczek!!! Trzymajcie się!!!

Maju - pamiętam
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry