reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie kochane:)...Przez ostatnich kilka dni nic ni pisalam,oczywiscie czytalam kilka razy dziennie(to taki moj nalog:);)) zeby Waszymi postami doladowac sie (szczegolnie postami Moni) ,bo dopadl mnie stres zwiazany ze srodowym echem serduszka Veronici...Strasznie sie boje wyniku badania,szczegolnie dlatego ze na kazdym badaniu cos jej nowego wynajduja:(,chodze jak na szpilkach:(...
jeszcze do tego wszystkiego moj maz mial w piatek wypadek samochodowy,dzieki Bogu jemu nic sie nie stalo:) tylko samochod troche uszkodzony:(...

KubyMamo :) ja tez o obie myslalam w te wietrzne dni...dobrze ze juz nie wieje...
a co do przyjaciolki to ja bede za ok rok w Twoich stronach:):);)

Doris usciskaj Weroniczke:) Modle sie ciagle o jej zdrowko...

Moniczko podziwiam Cie..

Majuniu mysle i pamietam...

Achhh byle do srody....

reklama
Na USG jest podejrzenie o nie wydolności prawej nerki,powiększona wątroba o 3cm.wszystko się okaże jak dostaniemy opis to za jakieś 2-3 dni.

Mońcik to jak Karpacz w tym roku lipiec czy sierpień??
1cfbfaee17e10dbamed.jpg

Na USG jest podejrzenie o nie wydolności prawej nerki,powiększona wątroba o 3cm.wszystko się okaże jak dostaniemy opis to za jakieś 2-3 dni.

Mońcik to jak Karpacz w tym roku lipiec czy sierpień??
1cfbfaee17e10dbamed.jpg

Oj Doris mam nadzieje ze wszystko okaże sie że nie jest aż tak żle !!!
a ta wątroba może od leków !??
ni wiem nie znam się za bardzo!! to nie chce dociekać !!??
ale jak juz bedziesz wiedziała co i jak jest to daj znać!!

Trzymam kciuki za Calineczkę trzymajcie sie kochane!!!BUZIOLE!!!

Dla Weronisi i Małgosi!!!

Hej hej dziewczyny :)
Cześć Doris - to ty już zdążyłaś lekarzy zaliczyć? Wiesz, może Calineczka ma takie wyniki, bo nie chce za wiele jeść i nie dostarcza organizmowi wszystkiego co mu potrzeba, ale ta nerka?, no narazie podejrzenie... Trudno u małej powiedzieć jednoznacznie, bo i jej choroba jest tak złożona, że nigdy nie ma pewności. Ale przypuszczam, że Ty, skoro znasz ją najlepiej, zauważyłabyś niepokojące objawy - czy może właśnie dlatego byłaś u lakarza? a może tylko z tą ospą?

I ja jestem :tak:..........czytam, czytam i czytam :-)
Doris trzymam kciuki by wszystko sie dobrze ułożyło i poszło gładko:tak:
Może faktycznie ta wątroba powiększona od leków..........ja też się nie znam:-(
U ans powoli tylko Emilka mi szwankuje na zdrowiu ...........co noc koszmarny kaszel w dzień zdarzy jej sie raz góra dwa .............jutro jedziemy do lekarza :baffled:
Nie wiem czy to uczuleniowe czy coś jej się przyplątało:dry:
Kuby Mamo mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej..........
Zazdroszczę Wam tych wypadów, spotkań i obiadów:tak:
Ja moich wszystkich znajomych zostawiłam daleko daleko stąd :-( i właściwie sama jak palec........ech...........
Moncik tule was mocno.....
pozdrowienia dla wszystkich e - cioteczek:tak:;-)

Doris trzymamy kciuki za nasza Calineczkę:tak:.

Tynka ja tez sama jak palec:-( wszystkich przyjaciół musiałam zostawić, no ale mam Was:tak:, zdrowia dla córci.

Eve, mam nadzieję, że echo serduszka wyjdzie ok :tak:
Doris, ucałuj dziewczynki a szczególnie Calineczkę, nie martw się na zapas :-(, poczekaj na opis usg.
Mońcik, jak plany podróży?:-)

A co tu tak cicho się zrobilo??
Mońcik masz racje znam ją najlepiej
U lekarza byłam i to w moim ukochanym szpitalu bo mieliśmy wyznaczone na dziś USG mimo ze Weronika była przyjęta na oddział to z powodu że może być nosicielką wirusa ospy nie wpuścili nas może to i lepiej.
Na USG mamy przykaz od nefrologa chodzić co 3 miesiące za każdym razem kiedy jesteśmy w szpitalu ale że nie było miejsc wolnych to dlatego Weronika miała dziś robione.
Powiększona wątroba to w przypadku jej choroby rzekomo to normalne ale nigdy nie było podejrzenia że nerka mało pracuje a może nawet i wcale.
Na razie nie panikuję okaże się jak będą wyniki.
A ospy chyba nie ma te dwa rogi już znikają
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
73e84bf9c362bdabmed.jpg

reklama
faktycznie cicho...

Fredzik :) dzieki...ja tez mam taka nadzieje ale mimo tej nadzieji skora mi cierpnie...

Doris caluski dla Calineczki i duzo zdrowka:) A Tobie duzo sil i malo zmartwien:)

Pozdrawiam wszystke e-ciocie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry