reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się i ściskam

Doris - całuski dla Calineczki, trzymam za Was kciuki.

Agusieńka - za Was też i środowe echo.

całuski

reklama
Cześć Dziewczyny!!!

Doris jak Weroniczka Calineczka?? Modlę się za Was i wierzę, że Maleńka będzie zdrowa. :) Daj nam Kochana znać jak będą wyniki badań.

Karolciu, co Ty na to aby w najbliższym czasie znów zrobić babskie spotkanko?? Gadałam z Monią i jest jak najbardziej za. Mogłybyście teraz do mnie przyjechać. :) Czekam na propozycje terminów. :)

Całuski!!!

Dzień dobry:-)

Doris i jak Calineczka??? Ospa wysypała - oby nie. Trzymam kciuki i modle sie za pomyślne wyniki:tak:.

Eve trzymam też kciuki za wasze echo serduszka:tak:

Moniko a ty to pewnie jeszcze śpisz?;-) Życzę ci miłego dnia:tak:

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki:-)

Hej, hej!

U mnie wczoraj lepiej z samopoczuciem. :-)
Zawsze, kiedy jest lepiej, mam taką chęc do wszystkiego i dziwię się mężowi, że on po przyjściu z pracy przeobraża się w leniucha... :sorry2:

Eve DZIĘKI! Trzymam kciuki za jutrzejsze badania!!! :tak:

Doris wierzę, że wyniki USG będą pomyślne dla Twojej Calineczki!!! :happy2:

Życzę miłego dnia!!! :cool2:

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Kuby Mamo super ze już lepiej:tak:
My dziś do lekarza idziemy .......ech...........byleby to nie było zapalenie oskrzeli :baffled::-(
Dziś kolejna nocka zarwana przez jej kaszel.............

Eve , Doris trzymam kciuki by wszystkie wyniki były pomyślne:tak:
Moniko tule mocno .............
Trzymajcie się ciepło.

Dzień doberek e-ciocie :-)

Tynka...tak sobie mysłam o Was...a próbowałaś nawilżać powietrze w pokoju dziewczynek ??? Może ten kaszel jest od suchego powietrza skoro w dzień jest ok :confused:....

Kuby Mamo...cieszę się że lepiej sie poczułas :tak::-)....

Monia....ojjj...coś nas zaniedbujesz ;-):-)

Wszystkim babeczkom życzę milusiego słonecznego dzionka :-) I precz z choróbskami :baffled:

Dzień dobry wszystkim :sorry2:

Cóż mogę napisać, zagłębiłam się w lekturę, więc kompa nie włączam. No i momentami jest tak ładna pogoda, że aż się chce wyjść z domu. Przypuszczam, że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy się wykruszać, bo spacer z dzieckiem będzie nie tylko raz dziennie.
Hanuś proszę wziąść pod uwagę, że ja za jakieś 1,5 - 2 tygodnia uderzam na Szczecin, mam nadzieję, że uda nam się wcześniej znowu spotkać z dziewczynami - ot się załapało bakcyla he he!
Doti - ten nasz mały blondas jest tak silny, że i chwilowy protest nerki pokona :)

No i kochana, nastaw mężusia na to, że i w Szczecinie wyparujemy na babskie spotkanko :)

Dziewczyny, może rzeczywiście dzieci wam tak kaszlą, bo powodem jest suche powietrze, wysuszające kaloryfery. Sasiadka z tego właśnie powodu nie ogrzewa zbyt mieszkania, bo jak tylko je podkręci, to dzieciaki chore.

Dzień dobry wszystkim :sorry2:
Hanuś proszę wziąść pod uwagę, że ja za jakieś 1,5 - 2 tygodnia uderzam na Szczecin, mam nadzieję, że uda nam się wcześniej znowu spotkać z dziewczynami - ot się załapało bakcyla he he!

Dobra Monika - mobilizuję Dziewczyny!!! A może podrzucisz jakąś propozycję??
Ale tym razem u mnie, więc musicie sobie transport załatwić! :p

A co do suchego powietrza, to może czasem warto jakąś mokrą rzecz powiesić na kaloryferze, wtedy trochę to powietrze będzie wilgotniejsze. :)

Przypuszczam, że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy się wykruszać, bo spacer z dzieckiem będzie nie tylko raz dziennie.

Hmmmm...kto se bedzie spacerował to będzie :tak:...a kto w tym czasie będzie pracować...tooooo.... jego strata :baffled::baffled::baffled:;-)
Mnie już teraz nosi jak wyglądam przez okno...takie śliczne słońce...mamy wychodzą z dzieciaczkami na spacerki a ja siedzę w pracy...no ale nie narzekam absolutnie :-)....

Monia...jak samopoczucie ???

reklama
No hej !
Mamy nawilżacz powietrza:tak: dodatkowo aplikuje jej wodę morską do noska;-)
ale nic nie daje.
To, że jest uczulona to wiem na 100% ot taki genetyczny prezent od taty;-) ...........o zwierzątkach możemy zapomnieć ....teraz jeszcze luz ale podejrzewam , że za jakiś czas zacznie się marudzenie ...........myślałam , że uratują nas chociaż psy z włosem ale niestety................. o kocie nawet nie wspomnę:angry::angry::angry:
Mieszkanie wietrze codziennie .......nawilżacz na noc..........już jej aplikuje syropki , witaminki itp. zobaczymy co lekarz powie.........
Do tego coś ma powiekę opuchniętą .ale to na bank jakieś uczulenie bo Paweł ma tak samo:baffled::dry:

Monia jak sie dziś czujesz? No i coś wcześnie wstałaś ;-):-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry