reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się i ściskam

Doris - całuski dla Calineczki, trzymam za Was kciuki.

Agusieńka - za Was też i środowe echo.

całuski

reklama
Cześć Dziewczyny!!!

Doris jak Weroniczka Calineczka?? Modlę się za Was i wierzę, że Maleńka będzie zdrowa. :) Daj nam Kochana znać jak będą wyniki badań.

Karolciu, co Ty na to aby w najbliższym czasie znów zrobić babskie spotkanko?? Gadałam z Monią i jest jak najbardziej za. Mogłybyście teraz do mnie przyjechać. :) Czekam na propozycje terminów. :)

Całuski!!!

Dzień dobry:-)

Doris i jak Calineczka??? Ospa wysypała - oby nie. Trzymam kciuki i modle sie za pomyślne wyniki:tak:.

Eve trzymam też kciuki za wasze echo serduszka:tak:

Moniko a ty to pewnie jeszcze śpisz?;-) Życzę ci miłego dnia:tak:

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki:-)

Hej, hej!

U mnie wczoraj lepiej z samopoczuciem. :-)
Zawsze, kiedy jest lepiej, mam taką chęc do wszystkiego i dziwię się mężowi, że on po przyjściu z pracy przeobraża się w leniucha... :sorry2:

Eve DZIĘKI! Trzymam kciuki za jutrzejsze badania!!! :tak:

Doris wierzę, że wyniki USG będą pomyślne dla Twojej Calineczki!!! :happy2:

Życzę miłego dnia!!! :cool2:

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Kuby Mamo super ze już lepiej:tak:
My dziś do lekarza idziemy .......ech...........byleby to nie było zapalenie oskrzeli :baffled::-(
Dziś kolejna nocka zarwana przez jej kaszel.............

Eve , Doris trzymam kciuki by wszystkie wyniki były pomyślne:tak:
Moniko tule mocno .............
Trzymajcie się ciepło.

Dzień doberek e-ciocie :-)

Tynka...tak sobie mysłam o Was...a próbowałaś nawilżać powietrze w pokoju dziewczynek ??? Może ten kaszel jest od suchego powietrza skoro w dzień jest ok :confused:....

Kuby Mamo...cieszę się że lepiej sie poczułas :tak::-)....

Monia....ojjj...coś nas zaniedbujesz ;-):-)

Wszystkim babeczkom życzę milusiego słonecznego dzionka :-) I precz z choróbskami :baffled:

Dzień dobry wszystkim :sorry2:

Cóż mogę napisać, zagłębiłam się w lekturę, więc kompa nie włączam. No i momentami jest tak ładna pogoda, że aż się chce wyjść z domu. Przypuszczam, że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy się wykruszać, bo spacer z dzieckiem będzie nie tylko raz dziennie.
Hanuś proszę wziąść pod uwagę, że ja za jakieś 1,5 - 2 tygodnia uderzam na Szczecin, mam nadzieję, że uda nam się wcześniej znowu spotkać z dziewczynami - ot się załapało bakcyla he he!
Doti - ten nasz mały blondas jest tak silny, że i chwilowy protest nerki pokona :)

No i kochana, nastaw mężusia na to, że i w Szczecinie wyparujemy na babskie spotkanko :)

Dziewczyny, może rzeczywiście dzieci wam tak kaszlą, bo powodem jest suche powietrze, wysuszające kaloryfery. Sasiadka z tego właśnie powodu nie ogrzewa zbyt mieszkania, bo jak tylko je podkręci, to dzieciaki chore.

Dzień dobry wszystkim :sorry2:
Hanuś proszę wziąść pod uwagę, że ja za jakieś 1,5 - 2 tygodnia uderzam na Szczecin, mam nadzieję, że uda nam się wcześniej znowu spotkać z dziewczynami - ot się załapało bakcyla he he!

Dobra Monika - mobilizuję Dziewczyny!!! A może podrzucisz jakąś propozycję??
Ale tym razem u mnie, więc musicie sobie transport załatwić! :p

A co do suchego powietrza, to może czasem warto jakąś mokrą rzecz powiesić na kaloryferze, wtedy trochę to powietrze będzie wilgotniejsze. :)

Przypuszczam, że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy się wykruszać, bo spacer z dzieckiem będzie nie tylko raz dziennie.

Hmmmm...kto se bedzie spacerował to będzie :tak:...a kto w tym czasie będzie pracować...tooooo.... jego strata :baffled::baffled::baffled:;-)
Mnie już teraz nosi jak wyglądam przez okno...takie śliczne słońce...mamy wychodzą z dzieciaczkami na spacerki a ja siedzę w pracy...no ale nie narzekam absolutnie :-)....

Monia...jak samopoczucie ???

reklama
No hej !
Mamy nawilżacz powietrza:tak: dodatkowo aplikuje jej wodę morską do noska;-)
ale nic nie daje.
To, że jest uczulona to wiem na 100% ot taki genetyczny prezent od taty;-) ...........o zwierzątkach możemy zapomnieć ....teraz jeszcze luz ale podejrzewam , że za jakiś czas zacznie się marudzenie ...........myślałam , że uratują nas chociaż psy z włosem ale niestety................. o kocie nawet nie wspomnę:angry::angry::angry:
Mieszkanie wietrze codziennie .......nawilżacz na noc..........już jej aplikuje syropki , witaminki itp. zobaczymy co lekarz powie.........
Do tego coś ma powiekę opuchniętą .ale to na bank jakieś uczulenie bo Paweł ma tak samo:baffled::dry:

Monia jak sie dziś czujesz? No i coś wcześnie wstałaś ;-):-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry