- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Cześć Dziewczyny!!!
Doris jak Weroniczka Calineczka?? Modlę się za Was i wierzę, że Maleńka będzie zdrowa. Daj nam Kochana znać jak będą wyniki badań.
Karolciu, co Ty na to aby w najbliższym czasie znów zrobić babskie spotkanko?? Gadałam z Monią i jest jak najbardziej za. Mogłybyście teraz do mnie przyjechać. Czekam na propozycje terminów.
Całuski!!!
Doris jak Weroniczka Calineczka?? Modlę się za Was i wierzę, że Maleńka będzie zdrowa. Daj nam Kochana znać jak będą wyniki badań.
Karolciu, co Ty na to aby w najbliższym czasie znów zrobić babskie spotkanko?? Gadałam z Monią i jest jak najbardziej za. Mogłybyście teraz do mnie przyjechać. Czekam na propozycje terminów.
Całuski!!!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dzień dobry:-)
Doris i jak Calineczka??? Ospa wysypała - oby nie. Trzymam kciuki i modle sie za pomyślne wyniki.
Eve trzymam też kciuki za wasze echo serduszka
Moniko a ty to pewnie jeszcze śpisz?;-) Życzę ci miłego dnia
Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki:-)
Doris i jak Calineczka??? Ospa wysypała - oby nie. Trzymam kciuki i modle sie za pomyślne wyniki.
Eve trzymam też kciuki za wasze echo serduszka
Moniko a ty to pewnie jeszcze śpisz?;-) Życzę ci miłego dnia
Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki:-)
KubyMama
Kubomanka
Hej, hej!
U mnie wczoraj lepiej z samopoczuciem. :-)
Zawsze, kiedy jest lepiej, mam taką chęc do wszystkiego i dziwię się mężowi, że on po przyjściu z pracy przeobraża się w leniucha...
Eve DZIĘKI! Trzymam kciuki za jutrzejsze badania!!!
Doris wierzę, że wyniki USG będą pomyślne dla Twojej Calineczki!!!
Życzę miłego dnia!!!
Maju
[*]
[*]
[*]
U mnie wczoraj lepiej z samopoczuciem. :-)
Zawsze, kiedy jest lepiej, mam taką chęc do wszystkiego i dziwię się mężowi, że on po przyjściu z pracy przeobraża się w leniucha...
Eve DZIĘKI! Trzymam kciuki za jutrzejsze badania!!!
Doris wierzę, że wyniki USG będą pomyślne dla Twojej Calineczki!!!
Życzę miłego dnia!!!
Maju
[*]
[*]
[*]
T
tynka
Gość
Kuby Mamo super ze już lepiej
My dziś do lekarza idziemy .......ech...........byleby to nie było zapalenie oskrzeli :-(
Dziś kolejna nocka zarwana przez jej kaszel.............
Eve , Doris trzymam kciuki by wszystkie wyniki były pomyślne
Moniko tule mocno .............
Trzymajcie się ciepło.
My dziś do lekarza idziemy .......ech...........byleby to nie było zapalenie oskrzeli :-(
Dziś kolejna nocka zarwana przez jej kaszel.............
Eve , Doris trzymam kciuki by wszystkie wyniki były pomyślne
Moniko tule mocno .............
Trzymajcie się ciepło.
monika3
Mama Amelki i Filipka
Dzień doberek e-ciocie :-)
Tynka...tak sobie mysłam o Was...a próbowałaś nawilżać powietrze w pokoju dziewczynek ??? Może ten kaszel jest od suchego powietrza skoro w dzień jest ok ....
Kuby Mamo...cieszę się że lepiej sie poczułas :-)....
Monia....ojjj...coś nas zaniedbujesz ;-):-)
Wszystkim babeczkom życzę milusiego słonecznego dzionka :-) I precz z choróbskami
Tynka...tak sobie mysłam o Was...a próbowałaś nawilżać powietrze w pokoju dziewczynek ??? Może ten kaszel jest od suchego powietrza skoro w dzień jest ok ....
Kuby Mamo...cieszę się że lepiej sie poczułas :-)....
Monia....ojjj...coś nas zaniedbujesz ;-):-)
Wszystkim babeczkom życzę milusiego słonecznego dzionka :-) I precz z choróbskami
Mońcik
Entuzjast(k)a
Dzień dobry wszystkim
Cóż mogę napisać, zagłębiłam się w lekturę, więc kompa nie włączam. No i momentami jest tak ładna pogoda, że aż się chce wyjść z domu. Przypuszczam, że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy się wykruszać, bo spacer z dzieckiem będzie nie tylko raz dziennie.
Hanuś proszę wziąść pod uwagę, że ja za jakieś 1,5 - 2 tygodnia uderzam na Szczecin, mam nadzieję, że uda nam się wcześniej znowu spotkać z dziewczynami - ot się załapało bakcyla he he!
Doti - ten nasz mały blondas jest tak silny, że i chwilowy protest nerki pokona
No i kochana, nastaw mężusia na to, że i w Szczecinie wyparujemy na babskie spotkanko
Dziewczyny, może rzeczywiście dzieci wam tak kaszlą, bo powodem jest suche powietrze, wysuszające kaloryfery. Sasiadka z tego właśnie powodu nie ogrzewa zbyt mieszkania, bo jak tylko je podkręci, to dzieciaki chore.
Cóż mogę napisać, zagłębiłam się w lekturę, więc kompa nie włączam. No i momentami jest tak ładna pogoda, że aż się chce wyjść z domu. Przypuszczam, że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy się wykruszać, bo spacer z dzieckiem będzie nie tylko raz dziennie.
Hanuś proszę wziąść pod uwagę, że ja za jakieś 1,5 - 2 tygodnia uderzam na Szczecin, mam nadzieję, że uda nam się wcześniej znowu spotkać z dziewczynami - ot się załapało bakcyla he he!
Doti - ten nasz mały blondas jest tak silny, że i chwilowy protest nerki pokona
No i kochana, nastaw mężusia na to, że i w Szczecinie wyparujemy na babskie spotkanko
Dziewczyny, może rzeczywiście dzieci wam tak kaszlą, bo powodem jest suche powietrze, wysuszające kaloryfery. Sasiadka z tego właśnie powodu nie ogrzewa zbyt mieszkania, bo jak tylko je podkręci, to dzieciaki chore.
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dzień dobry wszystkim
Dobra Monika - mobilizuję Dziewczyny!!! A może podrzucisz jakąś propozycję??
Ale tym razem u mnie, więc musicie sobie transport załatwić!
A co do suchego powietrza, to może czasem warto jakąś mokrą rzecz powiesić na kaloryferze, wtedy trochę to powietrze będzie wilgotniejsze.
monika3
Mama Amelki i Filipka
Przypuszczam, że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy się wykruszać, bo spacer z dzieckiem będzie nie tylko raz dziennie.
Hmmmm...kto se bedzie spacerował to będzie ...a kto w tym czasie będzie pracować...tooooo.... jego strata ;-)
Mnie już teraz nosi jak wyglądam przez okno...takie śliczne słońce...mamy wychodzą z dzieciaczkami na spacerki a ja siedzę w pracy...no ale nie narzekam absolutnie :-)....
Monia...jak samopoczucie ???
reklama
T
tynka
Gość
No hej !
Mamy nawilżacz powietrza dodatkowo aplikuje jej wodę morską do noska;-)
ale nic nie daje.
To, że jest uczulona to wiem na 100% ot taki genetyczny prezent od taty;-) ...........o zwierzątkach możemy zapomnieć ....teraz jeszcze luz ale podejrzewam , że za jakiś czas zacznie się marudzenie ...........myślałam , że uratują nas chociaż psy z włosem ale niestety................. o kocie nawet nie wspomnę
Mieszkanie wietrze codziennie .......nawilżacz na noc..........już jej aplikuje syropki , witaminki itp. zobaczymy co lekarz powie.........
Do tego coś ma powiekę opuchniętą .ale to na bank jakieś uczulenie bo Paweł ma tak samo
Monia jak sie dziś czujesz? No i coś wcześnie wstałaś ;-)
Mamy nawilżacz powietrza dodatkowo aplikuje jej wodę morską do noska;-)
ale nic nie daje.
To, że jest uczulona to wiem na 100% ot taki genetyczny prezent od taty;-) ...........o zwierzątkach możemy zapomnieć ....teraz jeszcze luz ale podejrzewam , że za jakiś czas zacznie się marudzenie ...........myślałam , że uratują nas chociaż psy z włosem ale niestety................. o kocie nawet nie wspomnę
Mieszkanie wietrze codziennie .......nawilżacz na noc..........już jej aplikuje syropki , witaminki itp. zobaczymy co lekarz powie.........
Do tego coś ma powiekę opuchniętą .ale to na bank jakieś uczulenie bo Paweł ma tak samo
Monia jak sie dziś czujesz? No i coś wcześnie wstałaś ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.