reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Po raz pierwszy od smierci Majuni [p [rzeczytaniu postów serce mi sie raduje!!!

Moniko Marcinie ciągle o Was myślę, mdlę sie i wierze.... Jesteście cudowni, a Wasze uśmiechnięte buzie sprawiły mi taka radość

Hanuś
dziękuje relacje i za zdjęcie...

Madzia dbaj o siebie, nie możesz tak się zaniedbywać...Ciesze się, że z Filipkiem juz lepiej...

Majeczko, pamiętam....(*)

reklama
cieszę się z tych uśmiechów... spokojnej nocy :-)

cieszę się z tych uśmiechów... spokojnej nocy :-)

ja również:-)

Magda dbaj o siebie!!! Oby do wiosny! Już niedługo minie to wirusowe szaleństwo.

Haniu, ślicznie wyszliście na tych zdjęciach:-)

MM ...pamiętam, modlę się...

(*) Majeczko...

bardzo sie ciesze widzac MM usmiechnietych :tak:

Majuniu
[*] ...wszyscy Cie kochamy ! ...

Witam Was Dziewczyny i przesyłam gorące poranne uściski!!! ;))
Wiecie co?? Zamieściłam Wam tutaj zdjęcie i jakoś weselej się zrobiło. Nastała nadzieja na dobre dni!!! ;))

Witajcie !!!

Ach,miło widzieć ten uśmiech,

Od razu na sercu jakby lżej :tak:

no i fajnie, że się HAKER ujawnił;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hihihi... :-)

P.S. Powiem Wam tylko Dziewczyny że połowa z tgo zdjęcia to moja rodzina - Spiritt (Adam) to kuzyn, a Haker (Tomek) to szwagier. ;)

Fajową masz rodzinkę Haniu...Trzymajcie się razem...to ważne :tak:...

MM....jesteście ciągle w moich myślach i modlitwach...

A Ty Majeczko (*)...nie opuszczasz mojego serca...pamiętam...tęsknię Aniołku...

Wszystkim e-ciociom życzę miłego dzionka :-)

Dzień Dobry:-)

Haniu super fotka od razu samopoczucie lepsze jak się widzi MM uśmiechniętych:tak::-).

Moniko Marcinie pozdrawiam was serdecznie i życzę Wam,żeby uśmiech już nie znikał z waszych twarzy:tak:. Trzymajcie się :-)

Madziu nu nu proszę się wziąść za siebie!!! Trochę odpoczynku ci się należy i powinnaś o sobie też trochę pomyśleć. Wracaj do formy:tak:

(*) Majeczko pamiętamy....

Dzień Dobry:-)

Haniu super fotka od razu samopoczucie lepsze jak się widzi MM uśmiechniętych:tak::-).

Moniko Marcinie pozdrawiam was serdecznie i życzę Wam,żeby uśmiech już nie znikał z waszych twarzy:tak:. Trzymajcie się :-)

Madziu nu nu proszę się wziąść za siebie!!! Trochę odpoczynku ci się należy i powinnaś o sobie też trochę pomyśleć. Wracaj do formy:tak:

(*) Majeczko pamiętamy....

zgadzam sie z tym w 100%

od razu na watku jest troche weselej!!!

pozdrawiam MM .myśle i pamietam...

(*)(*)(*) Majeczko pamiętamy..........

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry