reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześc dziewczyny!

HANUŚ super zdjęcie, widac z niego, że wycieczka udana. Bardzo się cieszę. :-):-D:-)

Madziu zbieraj siły - witaminki i dużo żelaza!!! :tak:

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! ;-)

Maju - Ty na zawsze w naszych sercach!!!
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

I ja tu zagladam caly czas choc ostatnio na BB malo pisze ale podczytuje.
Widac wycieczka udana i super,ze wszyscy tacy zadowoleni.
Madziu a ty o siebie tez zadbaj nie mozesz zapominac nigdy o sobie!
Dla MM gorace usciski
Dla Majuni
[*]
[*]
[*]

Witajcie....
Haniu dzięki za zdjęcie z weekendu :) Odrazu mi się na sercu lżej zrobiło...ufff :)))
Super że wyciągneliście Błońskich na weekend.....:) Może kiedyś uda nam się razem wyjechać :)
Jeśli chodzi o mnie to odpoczywam....:) mąż o mnie dba i powoli dojde do siebie...obiecuję!
Jeśli chodzi o pomoc małym poznańskim pacjentom to napewno jakoś możecie się przyłączyć...ale najpierw muszę zapytać moje szefowe z Fundacji jak to zrobić żeby było legalnie :)
Narazie mogę wam podać info do wpłaty 1% na nasze małe serduszka....

Pozdrawiam
Majeczko....myślami i serduszkiem jesteśmy przy Tobie :)
[*]
[*]
[*]
Buziaki dla waszystkich

Załączniki

• 1percentforum_resize_132.jpg
    1percentforum_resize_132.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 41
I ja wszystkich pozdrawiam kochani
ciesze sie że słoneczko zagościło na wątku Majeczki!!!!
pozdrawiam wszystkich i Monike i Marcina w szczególności!!
Madzia dbaj o siebie !!!!

Dobry wieczór........Ja dopiero teraz :zawstydzona/y: ale dziś wizyta u pediatry szczepienia itp.
Moniko Marcinie tulimy bardzo bardzo mocno :tak:
Madzia dbaj o siebie :tak:
Karola zdrówka dla Michasia
A w ogóle co te choróbska tak nas dopadają :angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
MM, życzę następnych równie lub jeszcze bardziej udanych wypadów!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry