reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ach,miło widzieć ten uśmiech,oby gościł na twarzach MM jak najczęściej !!!
Hanuś,Haker,Spiritt-dziękujemy,że jesteście z nimi w tym trudnym czasie.
MM modlimy sie o siłę dla Was.

Nic dodać nic ująć;-).

reklama
Madzia.... Kobieto - sama wiesz jak zdrowie jest ważne!!! My tutaj - e-cioteczki mówimy - zadbaj o swoje zdrówko!!! ;)
Z całych sił życzymy Ci szybkiego powrotu do sił!!

Jak dobrze zobaczyć Wasze uśmiechnięte buźki ' no i fajnie, że się HAKER ujawnił;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziu zdrówka:tak:

Jak dobrze zobaczyć Wasze uśmiechnięte buźki ' no i fajnie, że się HAKER ujawnił;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziu zdrówka:tak:

Hihi - sama go ujawniłam... Nie miał wyjścia!!!

P.S. Powiem Wam tylko Dziewczyny że połowa z tgo zdjęcia to moja rodzina - Spiritt (Adam) to kuzyn, a Haker (Tomek) to szwagier. ;)

witam...
Haniu dzięki za info...jak miło widzieć Monikę uśmiechniętą,szkoda że Marcina nie widać...mam nadzieję że teraz uśmiech będzie gościł na ich twarzach codziennie...tego im życzę...i pogody ducha i spokoju...i tego wszystkiego czego Oni sami by sobie życzyli...

Madziu zdrówka dla Ciebie....

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

witam...
Haniu dzięki za info...jak miło widzieć Monikę uśmiechniętą,szkoda że Marcina nie widać...mam nadzieję że teraz uśmiech będzie gościł na ich twarzach codziennie...tego im życzę...i pogody ducha i spokoju...i tego wszystkiego czego Oni sami by sobie życzyli...

Madziu zdrówka dla Ciebie....

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

tez tak mysle:) bedzie dobrze...

Hanus super ze wycieczka sie wam udala,ciesze sie ze Monika i Marcin sie usmiechaja,zycze im z calego serca wiele radosci:tak:

Haker ....witamy:-D:-D:-D

Majeczko
[*]
........ mysle caly czas,nigdy nie zapomne!!

reklama
Ach,miło widzieć ten uśmiech,oby gościł na twarzach MM jak najczęściej !!!
Hanuś,Haker,Spiritt-dziękujemy,że jesteście z nimi w tym trudnym czasie.
MM modlimy sie o siłę dla Was.

ja tak samo pisze nic dodać nic ująć!!!!:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry