- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny... dzięki
prosicie o namiary, proszę bardzo:
Katarzyna Lesińska
ul. Mennicka 14/8
58-100 Świdnica
e-mail: kate_less@wp.pl
gg 7866233
gsm 0505 222 001
Już mam nowe pomysły
chciałbym tylko jakoś to sformalizować
musimy ustalić:
- miejsce siedziby
- zakres działania
- nazwę
- skąd skombinować kasę na początek?
- ustaliś jakieś spotkanie w realu, co by wszystko omówić
W dalszym ciągu i bez przyspieszania czekamy na decyzję Moniki i Marcina...
Buziaki:-)
prosicie o namiary, proszę bardzo:
Katarzyna Lesińska
ul. Mennicka 14/8
58-100 Świdnica
e-mail: kate_less@wp.pl
gg 7866233
gsm 0505 222 001
Już mam nowe pomysły
chciałbym tylko jakoś to sformalizować
musimy ustalić:
- miejsce siedziby
- zakres działania
- nazwę
- skąd skombinować kasę na początek?
- ustaliś jakieś spotkanie w realu, co by wszystko omówić
W dalszym ciągu i bez przyspieszania czekamy na decyzję Moniki i Marcina...
Buziaki:-)
Priscilla
Fan(ka)
Kate_less - rewelacyjny pomysl!! Majeczka dzieki temu bedzie miala swoj ogromny udzial w pomocy tysiacom innych dzieci!!
Moze jak szybko uda sie wypelnic formalnosci (nie wiem jak dlugo to trwa) to bedzie szansa przelac w tym roku 1% na rozkrecenie dzialalnosci
Moze jak szybko uda sie wypelnic formalnosci (nie wiem jak dlugo to trwa) to bedzie szansa przelac w tym roku 1% na rozkrecenie dzialalnosci
Kate_less - rewelacyjny pomysl!! Majeczka dzieki temu bedzie miala swoj ogromny udzial w pomocy tysiacom innych dzieci!!
No fajnie by było
Słuchajcie...
chyba fundacja jednak nie, bo musi mieć fundusze i majątek...
/no chyba, że się znajdzie jakiś bogaty człowiek, który zechciałby oddac (zafundować) np. budynek i kasę/
ale stowarzyszenie można
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
No fajnie by było
Słuchajcie...
chyba fundacja jednak nie, bo musi mieć fundusze i majątek...
/no chyba, że się znajdzie jakiś bogaty człowiek, który zechciałby oddac (zafundować) np. budynek i kasę/
ale stowarzyszenie można
jestem za w czym tylko będe mogła to pomogę!!!!
Obiecuje jesli jakieś spotkanie sie odbedzie to tez postaram sie na nimbyć chociaż trudno bedzie bo mam dwojke dzieci ale bede sie starac!!
MM mysle i pamiętam!!!
(*) Majeczko Serc tysiące poruszyłaś ...................To widać po tym co sie tu dzieje!
Priscilla
Fan(ka)
Kate_less, ale ten majatek ma wynosic min. 1.000zl (chyba, ze cos zle wyczytalam). W skald majatku wchodza skladniki majatkowe przekazane przez fundatora. Ponadto w statucie mozna zapisac dodatkowe zrodla dochodow fundacji np. darowizny, dotacje, subwencje, spadki, zapisy, zbiorki publiczne itp.
Priscilla
Fan(ka)
jak zalozyc fundacje
www.prawo.ngo.pl/files/prawo.ngo.pl/public/3w_pdf/nowsze_pdf/jak_zalozyc_fundacje.pdf
www.ngo.pl/files/biblioteka.ngo.pl/public/serie/3w/jak_zalozyc_fundacje.pdf
A rejstracja w KSR to podobno 1500zl
A na taki cel mozna zlozyc wniosek o zwolnienie z oplat za rejestracje w KSR-formularz jest w pierwszym linku
Majeczko
[*]
[*]
[*]
www.prawo.ngo.pl/files/prawo.ngo.pl/public/3w_pdf/nowsze_pdf/jak_zalozyc_fundacje.pdf
www.ngo.pl/files/biblioteka.ngo.pl/public/serie/3w/jak_zalozyc_fundacje.pdf
A rejstracja w KSR to podobno 1500zl
A na taki cel mozna zlozyc wniosek o zwolnienie z oplat za rejestracje w KSR-formularz jest w pierwszym linku
Majeczko
[*]
[*]
[*]
reklama
gaga
uzależniona
dziewczyny mi przyszedł taki pomysł do głowy, może pogadać z moderatorem forum
napisać o co nam chodzi, co chcemy robić, jak działąć dla kogo, przecież tyle nas tu jest (o tyle 26 910)
założyć konto i niech każda e-cioteczka wpłaci tyle ile może, zawsze to będzie początek chociażby na biurokrację. Jak każda wpłaci złotówkę to już jest prawie 30 tysięcy
Wierzę że każda z nas słyszała o Mai, o jej walce, i każda z nas będzie chciała pomóc w walce innym
Co wy na to ???
napisać o co nam chodzi, co chcemy robić, jak działąć dla kogo, przecież tyle nas tu jest (o tyle 26 910)
założyć konto i niech każda e-cioteczka wpłaci tyle ile może, zawsze to będzie początek chociażby na biurokrację. Jak każda wpłaci złotówkę to już jest prawie 30 tysięcy
Wierzę że każda z nas słyszała o Mai, o jej walce, i każda z nas będzie chciała pomóc w walce innym
Co wy na to ???
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.