reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
"Dopuście dzieci i nie przeszkadzajcie im przyjść do mnie, do takich bowiem należy królestwo niebieskie."

Mt 19,14​

MAJUNIU,pamietamy... [*][*][*]

MONIKO,MARCINIE... Wspieramy i wierzymy!

reklama
Kate-less myślę że to dobry pomysł jeżeli wam sie to uda to będę pierwsza na liście jako potrzebująca pomocy.
Chcę weronikę zapisać do jakiejś fundacji ale nie wiem jakiej więc dziewczyny działajcie i to szybko.
Jeżeli któraś wie do jakiej najlepiej fundacji wpisać Weroniczkę to niech mi poradzi bo naprawdę nie mam zielonego pojęcia jak była by dla niej najlepsza myślałam o Polsacie lub TVN po za tym nie mam pojęcia jak to się robi miałam się zapytać Moni ale jakoś wyleciało mi to z głowy.
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
2c6f71dc0d1b113emed.jpg

Madziu zdrówka dla was życze ,Filipku zdrowiej nam kochaniutki!!!!!!!!!
Co do fundacji ja sie na to pisze,mozecie na mnie liczyć
A co do mszy to mnie nie bedzie bo mieszkam daleko...........szkoda
Doris Fajna ta twoja Weroniczka ciagle czytam twój bloog i przegladam fotosik
Mala perełka chwyta mnie za serce! .czemu małe dzieci musza tak cierpieć to niesprawiedliwe..........:zawstydzona/y:

MM mysle o was i pamietam!

(*) Majeczko Pamiętamy

Serce Malwiny

Doris, ja bym Ci radziła TVN - u nich jakoś częściej niż w Polsacie widzę podopiecznych fundacji, Uwaga też jest częściej ogladana niż interwencja. No krótko mówiąc wydaje mi się, ze mają więcej kasy na pomoc dzieciakom.

I ja tu czesto zagladam.
Pamietam , mysle, jestem....
Kate super pomysl...juz zostawilam info kumpeli prawniczce ... czelam na odpowiedz. A Religa to wujek mojej psiapsioly wiec moze cos daloby sie w przyszlosci zalatwic.
Ja sprobuje wlaczyc polski kosciol do zbiorki pieniazkow...znam proboszcza jednej z wiekszych parafi.
Ale najwazniejsza jest decyzja MOniki. Mysle ze trezba czasu bo rany jeszcze zbyt swieze.
Ale moj zapal nie zgasnie.

fajny pomysł z tą fundacją, tylko może nad nazwa popracowac...
bo "chorowac po ludzku" to tak nie bardzo brzmi, przynajmniej dla mnie. już lepiej "zdrowieć po ludzku", bo w końcu fundacja ma miec na celu pomóc wyzdorowiec...

fajny pomysł z tą fundacją, tylko może nad nazwa popracowac...
bo "chorowac po ludzku" to tak nie bardzo brzmi, przynajmniej dla mnie. już lepiej "zdrowieć po ludzku", bo w końcu fundacja ma miec na celu pomóc wyzdorowiec...

No jasne:tak:
to była tylko luźna, nawet nie propozycja
tylko tak szybko na to wpadłam:sorry2:

co do nazwy, to damy radę:-)

Dobranocki WAM!!!
Dzięki za zapał i odzew na gg, priva, maila
na gg - jestem przeważnie dostępna, tylko niewidoczna:dry:

MM - buziam was mocno.... spokojnego snu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry