reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie Dziewczyny!!!
Kate Less jesteś naprawdę niesamowita!!! Wyrazy uznania dla Ciebie!!! takich ludzi trzeba w Polsce, pełnych zapału i optymizmu:-):-):-):-):-)

Madziu i Filipku dużo zdrówka!!!

MM myślami jestem wciąż przy Was....

Witam i ja,pamiętam i myślę o MM i Majeczce
[*]...
Pomysł ze stowarzyszeniem super, tylko że chyba Monika i Marcin powinni o tym zadecydować...a na to wydaje mi się potrzeba jeszcze czasu....Jakby co, jestem chętna do pomocy!

A moze by moderator przeniósł te posty stad dotyczące fundacji do nowego wątku założonego przez Kate?

Kochane...
jasne, że MM podejmą decyzję:tak:
i na to czekamy... i nie przyspieszamy nic, a nic...
ale, żeby nie tracić czasu, trzeba działać
i już!!!
żeby potem być gotowym już na 100%
ja na pewno nie zmarnuję tej szansy!

A moze by moderator przeniósł te posty stad dotyczące fundacji do nowego wątku założonego przez Kate?

Już może nie kombinujmy... zostawmy je tutaj:tak:
żeby wchodzący tutaj mogli poczytać i się przenieść na tamten watek

ale już nie piszemy o fundacji na tym wątku, OK?

prisscilla nie chcę twojego zapału studzi ale w tym roku to raczej rozliczenia na konto tej fundacji nie wpłyną. trochę formalności z tym jest. pisałam już kate_less że wysokoścccc kapitału jest uzależniona od min. tego czy fundacja będzie prowadziła działalnośc gosp.trzeba wszystko przemyślec. trochę tego jest. tak hop siup się nie da. odezwę się z konkretami.pozdr.

Jak nie w tym, to w przyszłym roku:tak:
damy radę:-)

MM.... to dla Was!!!
Majeczko (*)... i dla pamięci Twojej

reklama
Majeczko poruszyłas lawinę serc, teraz nie przestaniemy
dla Twojej pamięci,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry