reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kate-L ja tez mogę pomóc, mogę prościć o jakiś namiar na Ciebie?

reklama
Witam...

Majeczko (*)...pamiętać nie przestanę...

MM...myślę o Was...modlę się za Was...

Kate less...pomysł super :-)...i co najważniejsze ogrom zapału...ja też chętnie pomogę w miarę swoich możliwości :tak:

A co do Mszy św. to przecież każda z nas może 9.03 pójść do kościółka i ofiarować modlitwę w intencji MMM...to będzie taka nasza zbiorowa Msza, choć odbędzie się w wielu miejscach...

I ja jestem ..myślę ................czuwam i modlę się!
MM jestem z wami zawsze........
Kate_less jestem gotowa do współpracy!

(*) Majeczko Pamietamy...............Tęsknimy!

Serce Malwiny

Witam się o poranku.

MM, jestem... pamiętam, wspieram..

Kate_less, jak już mówiłam, pomysł super i z chęcią pomogę na ile będę potrafiła. Podziwiam Cię za zapał :tak:

Madziu, zdrowiejcie pręciutko

Witam.....jestem....
Fundacja to piękny pomysł...
Maja i jej krótkie życie mogą stać się początkiem czegoś wspaniałego...:tak::tak:

Madzia, oby Flipek zdrowiał!!!

Majeczko, pamiętam (*)

Moniko, Marcinie trzymam za Was kciuki....i modlę
sie

Witam i ja...
MM... myślę...modlę się...pamiętam...

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry