reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:frown::frown::frown::frown::frown::frown::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
i ja czekam na post od Mońcik..............i jeszcze nie dociera do mnie co sie stało......
i nie wyobrazam sobie dalej jak to będzie:-:)-:)-:)-(
mam nadzieję,że ten wątek nie wygaśnie....i że Monika bedzie tu zagladać i my też....
/Majeczko........
[*]

reklama
Moncik napewno do nas przyjdzie,nie dzis,nie jutro moze nawet nie za tydzien ale przyjdzie...dajmy jej czas na "przegryzienie" tego bolu tej straty, ona wie ze my tu bedziemy czekac na Nia i jak bedzie gotowa to sie zjawi...

Majeczko...swiatelko (*)(*)(*)

Eve i ja sie z toba zgadzam Monika jest z nami i czuje nasza obecność.
Trzeba jej czasu bo to ciężkie chwile dla niej i dla Marcina wspierajmy ich modlitwą....

Serce Malwiny

My z Karola zapaliłysmy równo o 11 świeczkę dla Maji
[*] P{rzed chwilą zgasiłam ją..... szybko zgasła jak życie Maji :(

Ja tez czekam na post od Moniki mam nadzieje ze bedzie do nas zagladac cala ich rodzina tak wielka role odegrala w moim i chyba nie tylko w moim zyciu ze czuje ze jest mi bardzo bliska i nie chciala bym stracic z nimi kontaktu. A Majunia czsami czuje tak jakby byla w jakiej czesci rowniez moim (naszym) dzieckiem mam nadzieje ze nikogo tym nie uraze.

U mnie sie pala od rana świeczki dla Majeczki Zeby miała pszczólka swiatełko chociaz na pewno je ma ................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzieci po śmierci od razu idą do nieba bo sa bez skazy i bez grzechu a Majeczka juz wogóle za to cierpienie przez ktore przeszla w swoim krótkim życiu poszła jak strzała do Pana Jezuska ..........tylko szkoda że tak szybko to nie miało tak być ..nie tak..............:no::no::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Serce Malwiny

Masz racje Madziu nie tak.....mialo być ale takie życie dziwne jest i niesprawiedliwe,ale cóz my zwykli ludzie mozemy uczynić?dlaczego lekarz nie miał gestu i nie zrobił operacji za darmo albo za realna sumę?liczą sie tylko pieniadze,całym swiatem rządza

Moniko, Marcinie, Dziewczyny i Chłopaki z Rodzinami - życzę Wam spokojnej nocy!!! Abyście wreszcie odpoczęli i spokojnie mogli się wyspać...
Bóg z Wami

tak dajmy Moni czas, teraz najwazniejsza jest rodzina... widzialam Madzie, jej meza i malego Filipka...... wieniec sliczny..... to straszne za kazdym razem jak biore w ramiona mojego szkraba, mysle o Mai...... mysle o tym ilu ludzi nie docenia tego co ma.... :-( :-:)-( :-( Maju to dzieki Tobie dotarlo do mnie tak do glebi serca jakie to szczescie miec zdrowe dziecko..... teraz dziewczynki Oliwko i Majeczko zeslijcie rodzicom mala fasoleczke ktora wykieplkuje cudnym zdrowym dzieciatkiem!!!!!

reklama
Boże przeczytałam wszystko i jestem zapłakana:-(
jakie to straszne, stracić dziecko, biedulka jak ona walczyła

spoczywaj w spokoju skarbie
[*]
[*]
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry