reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
... a w Radomiu całe niebo w nocy płakało tak jak i my, a w dzień słonko wyszło i dawało znaki że już jej dobrze i że nie płacze.......

Hanuś dziękuję

Karlam i Hanuś dziekuje za wasze posty !!!!!!!!!!!
to dało mi nadzieje ze nasze modlitwy dały rezultat i Monika z Marcinem byli silni i nie poddali sie w tej trudnej bardzo chwili!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co u Zosienki wiadomo coś od jej mamy Justynki czy dalej ma dobre parametry jak ostatnio........Zosienko walcz rybko nasza..........:-):-):-)
Marcinie i Moniko jestem z wami całym sercem.....
Najgorsza teraz ta pustka ta tęsknota:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Majeczko pozostaniesz w moim sercu i myslach....

u nas wasnie zgasla swieczka, ale nie zgasla pamiec o Tobie Kochana Kruszynko...i nigdy nie zgasnie...niebo dalej jest rozswietlone przez Slonce...teraz ma piekny kolor...to pewnie dzieki Tobie Malenka...dajesz nam wszystkim w ten sposob znak ze jestes juz szczesliwa...
Dzieki dziewczyny za posty-podziwaiam MM ze byli tacy dzielni i spokojni...
Moniko i Marcinie-momo ze Was nie znam jestem z Wami calym sercem i naprawde podziwiam Was za to ze jestescie tacy Kochani i dzielni...nie wyobrazam sobie takiej straty ale wierze ze zostanie Wam to wynagrodzone i ze Majeczka da Wam znac ze jest jej dobrze-chocy we snie....przytulam Was mocniutko Kochani

Ochh zagladam tu co chwile...nie moge przestac...
Majeczko na zawsze zostaniesz w moim sercu...I Twoi rodzice rowniez...
Wasza wielka milosc,sila walki i wiara uswiadomily wielu z nas co tak naprawde jest w zyciu najwazniejsze...I za to Wam dziekujemy...Jestescie WIELCY...

(*)(*)(*) dla Majuni
Spij Aniolku

Ochh zagladam tu co chwile...nie moge przestac...
Majeczko na zawsze zostaniesz w moim sercu...I Twoi rodzice rowniez...
Wasza wielka milosc,sila walki i wiara uswiadomily wielu z nas co tak naprawde jest w zyciu najwazniejsze...I za to Wam dziekujemy...Jestescie WIELCY...

(*)(*)(*) dla Majuni
Spij Aniolku

Tez nie moge przestac tu zagladac

Chyba gdzies w glebi duszy mam nadzieje ze ujrze post od MM.
Wiem ze nie to teraz im w glowie i ze nie jest ok ale bylby to znak ze wierza, walcza ze sie nie poddali.
Trzymam kciuki i modle sie o sile dla Was w tej ciezkiej chwili.

Chyba gdzies w glebi duszy mam nadzieje ze ujrze post od MM.
Wiem ze nie to teraz im w glowie i ze nie jest ok ale bylby to znak ze wierza, walcza ze sie nie poddali.
Trzymam kciuki i modle sie o sile dla Was w tej ciezkiej chwili. __________________

Też na to czekam ...modlę się

Moncik napewno do nas przyjdzie,nie dzis,nie jutro moze nawet nie za tydzien ale przyjdzie...dajmy jej czas na "przegryzienie" tego bolu tej straty, ona wie ze my tu bedziemy czekac na Nia i jak bedzie gotowa to sie zjawi...

Majeczko...swiatelko (*)(*)(*)

reklama
:frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:
Majeczko nasz kochany aniolku spoczywaj w pokoju
Panie Jezu opiekuj sie nasza Pszczolka.
Moniko Marcinie jestem z wami caly czas myslami..........
Majeczko(*)(*)(*)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry