reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[

Niemogę sobie znaleść miejsca od soboty :-(jest mi tak zle i smutno
za pół godziny....................och niemogę:-:)-:)-([/quote]
ja też nie moge.........Modlę sie świeczki się palą co jeszcze można zrobić żeby ulżyc w cierpieniu................nie mam pojęcia
Moniko Marcinie mocno was tule do serca.............nie wyobrażam sobie nawet co teraz czujecie..............

{*}{*}{*} Majeczko Zegnaj...........Spoczywaj w pokoju !

reklama
Ktoś napisał : "serc tysiące poruszyłaś".... należy jeszcze dodać " i w tysiącu serc pozostaniesz" na zawsze... żegnaj Majeczko
[*]

Byłaś z nami i pozostaniesz z nami w naszych sercach...
choć uwierz, bardzo nam Ciebie brakuje.

w5.jpg

U mnie też świeci słońce, a zawsze padał deszcz może to znak że Bóg sie cieszy że dołączy do nich Śliczny Aniołek już nie długo,juz za pare chwil...........................
To takie trudne................Niewyobrażalne,dla mnie ,dla żadnej z nas...............
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

[*]
[*]
[*] Majeczko dla Ciebie pszczólko Nasza...........

My tez jestesmy- zaraz 11....:sad:
Majeczko spoczywaj w pokoju...
MM-modlimy sie zeby Pan dal Wam sile...jestesmy z Wami

Muszę wyjśc do klienta...
ale przytulam mocno MM
wspominam
czuwam
jestem
ból, żal, smutek...
nadal
Majeczko (*)

reklama