reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co czujesz
teraz
gdy
wybiła już
godzina
Aniele złotowłosy
nie zdołałeś
pomóc
Widocznie Bóg
zapragnął
mieć ją już
przy sobie
Lecz nie taka
jest
kolej rzeczy

Majeczko Serc Tysiące poruszyłaś...
Śpij Spokojnie
(')

Najszczersze Wyrazy współczucia dla Rodziców
:sad::sad: ;( ;(

Utopiona w łzach samotności
Czekam aż ktoś mnie z niej wyłowi
Wołam i krzyczę lecz tylko echo ciągle słyszę I przez to mam czarne i złe myśli

Mam swoje marzenia i plany lecz one nigdy sie nie spełniały
Chcę wrócić tam gdzie czułam sie bezpiecznie nie chcę już dłuzej tkwić w tym nieprzewidywalnym świecie

Żal i smutek kłebią sie w mojej głowie czy ktoś kiedys zmieni to co teraz czuje?

Serce na ucho mi powiedziało jak te rozstanie je bardzo zabolało

Chcę stąd uciec i zabłądzić gdzieś bo czuję że w życiu powoli tracę sęns

Czy ta pustka która we mnie jest kiedyś zapełni ją głębszy jakiś sens?

Wiem to już skończone i nie wróci
Kto moją wiarę w miłość przywróci? Dlaczego tak to boli dlaczego łzy noca przychodzą? Czy jeszcze kiedyś moje serce uśmiech zobaczy?

Majuniu żegnaj maleństwo!!!!!

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
spij spokojnie Aniołku
Majeczko , serc tysiąc połączyłaś...

Boże...11...jak ciężko...

Majeczko (*)...Aniołku kochany...pomóż swoim Rodzicom...

Odpoczywaj w pokoju...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry