reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozmawiałam dziś z Justyną. Wczoraj nie mogła wejść do Zosi ani o 11 ani o 16. Było dużo nerwów ale udało się małą zobaczyć na wizycie o 20. Mała była bardzo kontaktowa i uśmiechała się jak to prawie 3 miesięczne dzieciątko potrafi :)
Ma 18 wdechów wspomaganych, reszta własne. Cały czas trzymamy kciuki i pamiętamy o modlitwie. Jak coś więcej będę wiedzieć - dam znać.

Aisuga dzięki kochana za wieści i informuj nas w miarę możliwości co u Zosi...

reklama
Zuch dziewczynka z Zosi :tak:
Umówiłam sie z mężem że dziś zajmie sie kąpielą dziewczynek żebym mogla mieć chwile dla siebie .tzn, na modlitwę :-(
Tak bardzo mocno tule was do serca :zawstydzona/y:

Dopiero dzis przeczytalam cala historie o Majeczce...Ona byla taka dzielna...Dlaczego tak sie stalo?dlaczego malutkie dzieci ktore maja jeszcze tyle raddosci i przygod przed soba odchodza?....nie wiem co napisac.caly czas placze...to takie niesprawiedliwe...
Moiniko i Marcinie mnie wyobrazam sobie jaki to dla Was ogromny bol...choc jestem tyle kilometrow od Was to myslami jestem z Wami...bardzo Wam wspolczuje...jutro razem z Dawidkiem zapalismy swieczuszke ku pamieci Waszego kochanego Aniolka...Laczymy sie z Wami w bolu... (*) (*) (*)-dla kochanej Majeczki

Napisał aisuga
Rozmawiałam dziś z Justyną. Wczoraj nie mogła wejść do Zosi ani o 11 ani o 16. Było dużo nerwów ale udało się małą zobaczyć na wizycie o 20. Mała była bardzo kontaktowa i uśmiechała się jak to prawie 3 miesięczne dzieciątko potrafi :)
Ma 18 wdechów wspomaganych, reszta własne. Cały czas trzymamy kciuki i pamiętamy o modlitwie. Jak coś więcej będę wiedzieć - dam znać.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Świetnie,modlę się z Wami,i trzymam kciuki.

Pamietamy Majeczko
[*]

Ja również z moimi synkami pomodlimy sie za małego aniołka Majeczke

[*]
[*]
[*] Śpij Spokojnie Maleństwo

Oczywiście i ja o 19.00 połączę się z Wami kochane e-cioteczki w modlitwie o siłę dla Moni i Marcina ... oni jej tak bardzo potrzebują ... nawet nie mogę sobie wyobrazić jutrzejszego dnia ............. :-:)-:)-(

Majeczko
[*]
[*]
[*]

Zosieńko ... trzymaj się nasz Skarbku!!!

Super wiadomości oby tak dalej Zosienko Trzymam kciuki!!!

(*)(*)(*) Majeczko pamiętamy

Moniczko i Marcinie tak bardzo chcialabym Wam pomoc...chociaz na chwile wziasc od Was Wasze cierpienie i bol...niestety tak sie nieda i jedyne co moge dla Was zrobic to pomodlic sie zebyscie byli w stanie to przetrwac i zyc dalej....Sciskam Was mocno Kochani i jestem z Wami sercem i modlitwa...

O 19 na wspolnej modlitwie tez bede:) (u mnie bedzie 13)

(*)(*)(*) dla Majuni...

(*)(*)(*) dla Tesciowej w 7 rocznice:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry