reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Od długiego już czasu odwiedzam te forum i ciągle nie wierzę w to co się stało. Nie mogę powstrzymać łez...
Patrzę na ostatnie zdjęcie Maji i jej zmęczone chorobą oczka i pytam dlaczego tak piękna i niewinna istota odeszła??!!
Tyle słów duszę w sobie, ale nie potrafię ich wypowiedzieć...
Moniko i Marcinie niech Bóg ma Was w swojej opiece i da Wam siłę, aby przetrwać :-(

Moja córeczka również urodziła się z wadą serca, ale nie tak poważną jaką miała Maja, i wydawało mi sie, że to już koniec świata, że nic już gorszego nie może spotkać człowieka.
Teraz widzę, jakie Bóg dał mi szczęście, że moja Amelka żyje i jest przy mnie.

Kochana Maju, mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam na górze i nigdy nie zaznasz już bólu i cierpienia. Będę się modlić za Ciebie. Na pewno jesteś ślicznym Aniołkiem. Poruszyłaś już na zawsze moim sercem. Obiecuje, że nigdy o Tobie nie zapomnę.
[*]
[*]
[*]

Witajcie, jak co dzień tu wchodzę i liczę na cud...

MM przytulam was mocno... proszę w modlitwach o wiele siły dla Was.

Kochane, ja również jutro o 11:00 zapalę świeczkę i będę myślami z Moniką i Marcinem, będę modlić się za Majeczkę. A dziś o 19:00 pomodlę się również. Wercię wyjątkowo położę spać i wykąpię później (w końcu nic się nie stanie jak raz pójdzie później spać).

Majeczko, Aniołku, śpij słodko... (*)(*)(*)

Ja również pomodlę się za siłę na jutrzejszy dzień dla MM, a w piątek mam urlop i zapalę świeczkę o 11-ej. Chociaż tak - myślami i modlitwą - będziemy przy Rodzicach Majeczki.

Majeczko, nasza Pszczółko kochana
[*]

Nigdy się nie pogodzę z jej odejściem... Serce boli nieustannie... :no:

Dzisiaj śniła mi się tęcza... taka wyraźna i kolorowa... ostatnio często mi się śnią takie sny - łagodne, przyjemne, za to dzień to jeden wielki koszmar...

li-6403.png

Moniko i Marcinie modle sie za Was i za Maje nieustannie. Dziś przyłączę sie do wspólnej modlitwy, a jutro zapale światełko za Ciebie Aniołku
Wierze, ze zaznałaś spokoju.

ja jutro też zapalę światełko dla Majeczki
[*]:-:)-:)-(
Moniko i Marcinie jestem myślami z Wami i codziennie modlę się za Was

reklama
Nie mogę znaleźć posta z informacją gdzie odbędzie się pogrzeb (Doris pisała) Czy ktoś może mi pomóc?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry