- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
natala_2006
Fanka BB :)
Od długiego już czasu odwiedzam te forum i ciągle nie wierzę w to co się stało. Nie mogę powstrzymać łez...
Patrzę na ostatnie zdjęcie Maji i jej zmęczone chorobą oczka i pytam dlaczego tak piękna i niewinna istota odeszła??!!
Tyle słów duszę w sobie, ale nie potrafię ich wypowiedzieć...
Moniko i Marcinie niech Bóg ma Was w swojej opiece i da Wam siłę, aby przetrwać :-(
Moja córeczka również urodziła się z wadą serca, ale nie tak poważną jaką miała Maja, i wydawało mi sie, że to już koniec świata, że nic już gorszego nie może spotkać człowieka.
Teraz widzę, jakie Bóg dał mi szczęście, że moja Amelka żyje i jest przy mnie.
Kochana Maju, mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam na górze i nigdy nie zaznasz już bólu i cierpienia. Będę się modlić za Ciebie. Na pewno jesteś ślicznym Aniołkiem. Poruszyłaś już na zawsze moim sercem. Obiecuje, że nigdy o Tobie nie zapomnę.
[*]
[*]
[*]
Patrzę na ostatnie zdjęcie Maji i jej zmęczone chorobą oczka i pytam dlaczego tak piękna i niewinna istota odeszła??!!
Tyle słów duszę w sobie, ale nie potrafię ich wypowiedzieć...
Moniko i Marcinie niech Bóg ma Was w swojej opiece i da Wam siłę, aby przetrwać :-(
Moja córeczka również urodziła się z wadą serca, ale nie tak poważną jaką miała Maja, i wydawało mi sie, że to już koniec świata, że nic już gorszego nie może spotkać człowieka.
Teraz widzę, jakie Bóg dał mi szczęście, że moja Amelka żyje i jest przy mnie.
Kochana Maju, mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam na górze i nigdy nie zaznasz już bólu i cierpienia. Będę się modlić za Ciebie. Na pewno jesteś ślicznym Aniołkiem. Poruszyłaś już na zawsze moim sercem. Obiecuje, że nigdy o Tobie nie zapomnę.
[*]
[*]
[*]
Witajcie, jak co dzień tu wchodzę i liczę na cud...
MM przytulam was mocno... proszę w modlitwach o wiele siły dla Was.
Kochane, ja również jutro o 11:00 zapalę świeczkę i będę myślami z Moniką i Marcinem, będę modlić się za Majeczkę. A dziś o 19:00 pomodlę się również. Wercię wyjątkowo położę spać i wykąpię później (w końcu nic się nie stanie jak raz pójdzie później spać).
Majeczko, Aniołku, śpij słodko... (*)(*)(*)
MM przytulam was mocno... proszę w modlitwach o wiele siły dla Was.
Kochane, ja również jutro o 11:00 zapalę świeczkę i będę myślami z Moniką i Marcinem, będę modlić się za Majeczkę. A dziś o 19:00 pomodlę się również. Wercię wyjątkowo położę spać i wykąpię później (w końcu nic się nie stanie jak raz pójdzie później spać).
Majeczko, Aniołku, śpij słodko... (*)(*)(*)
KubyMama
Kubomanka
Ja również pomodlę się za siłę na jutrzejszy dzień dla MM, a w piątek mam urlop i zapalę świeczkę o 11-ej. Chociaż tak - myślami i modlitwą - będziemy przy Rodzicach Majeczki.
Majeczko, nasza Pszczółko kochana
[*]
Nigdy się nie pogodzę z jej odejściem... Serce boli nieustannie...
Dzisiaj śniła mi się tęcza... taka wyraźna i kolorowa... ostatnio często mi się śnią takie sny - łagodne, przyjemne, za to dzień to jeden wielki koszmar...
Majeczko, nasza Pszczółko kochana
[*]
Nigdy się nie pogodzę z jej odejściem... Serce boli nieustannie...
Dzisiaj śniła mi się tęcza... taka wyraźna i kolorowa... ostatnio często mi się śnią takie sny - łagodne, przyjemne, za to dzień to jeden wielki koszmar...
F
fogia
Gość
My dzisiaj też dołączymy się do wspólnej modlitwy.
Majeczko
[*]
Majeczko
[*]
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Moniko i Marcinie modle sie za Was i za Maje nieustannie. Dziś przyłączę sie do wspólnej modlitwy, a jutro zapale światełko za Ciebie Aniołku
Wierze, ze zaznałaś spokoju.
Wierze, ze zaznałaś spokoju.
iskierka 2810
Fanka BB :)
My oczywiscie rowniez dolaczymy sie dzisiaj do modlitwy.
[*]
[*]
[*] Majeczko Kochany Aniolku
[*]
[*]
[*] Majeczko Kochany Aniolku
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.