- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
szalona mama
Gość
Moniko, Marcinie, jestem z Wami ...
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
to juz jutro :-( boje sie..... pekne jak tylko zobacze MM :-(
madzia8310
Fanka BB :)
Kochani...serce z kwiatów dla Majeczki już mam (śliczne biało-różowe-specjalnie dla niej!!!)....:-(....
Jutro wcześnie wyjedziemy i będziemy razem żegnać pszczółkę.....
Serce boli.....oj boli
Moniko i Marcinie...modlę się o siłę dla nas do Pana Naszego....
Tulę was mocno kochani.....
Jeśli chodzi o pieniążki...uzbierało się jeszcze troche....:-)
Wieniec kosztował 250 zł. reszta pieniążków jutro pójdzie do rąk Moniki i Marcina...
po drodze o Gliwic sprawdzę jeszcze czy są wpływy na konto ( a razczej bedą) i dołożę to do koperty.
Pozdrawiam.....
tak bardzo trudno sie z tym pogodzić że jade do Mai z wieńcem.......ahhhh :-(
Jutro wcześnie wyjedziemy i będziemy razem żegnać pszczółkę.....
Serce boli.....oj boli
Moniko i Marcinie...modlę się o siłę dla nas do Pana Naszego....
Tulę was mocno kochani.....
Jeśli chodzi o pieniążki...uzbierało się jeszcze troche....:-)
Wieniec kosztował 250 zł. reszta pieniążków jutro pójdzie do rąk Moniki i Marcina...
po drodze o Gliwic sprawdzę jeszcze czy są wpływy na konto ( a razczej bedą) i dołożę to do koperty.
Pozdrawiam.....
tak bardzo trudno sie z tym pogodzić że jade do Mai z wieńcem.......ahhhh :-(
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Moniko i Marcinie jestem z wami w tym trudnym dla was czasie ....................
jutro będe jeszcze bardziej i gorliwie się modlić byście mogli przezyć ten trudny jakże dla was dzień..........
Majeczko proś o łaski Boga dla swoich rodziców.........oni teraz tego mocno potrzebują..........
(*) Majeczko tysiące serc poruszyłaś...............
Serce MalwinyZobacz załącznik 64865
jutro będe jeszcze bardziej i gorliwie się modlić byście mogli przezyć ten trudny jakże dla was dzień..........
Majeczko proś o łaski Boga dla swoich rodziców.........oni teraz tego mocno potrzebują..........
(*) Majeczko tysiące serc poruszyłaś...............
Serce MalwinyZobacz załącznik 64865
O Boże, ja dopiero teraz dotarłam na neta, przez tą cholerna awarię, ale takiej wieści się nie spodziewałam. Strasznie,strasznie mi przykro, nawet nie pomyslałam że to może się tak skończyć.
Maju śpij sobie spokojnie, Dzielna Dziewczynko. Zawsze pozostaniesz w naszych sercach.
Maju śpij sobie spokojnie, Dzielna Dziewczynko. Zawsze pozostaniesz w naszych sercach.
kubusiowa
Fan(ka)
oj szkoda ze nie mogłam wczesniej wejśc na forum:--( i nie mogłam wspólnie z Wami pomodlic sie :--( ale jak tylko położe spac Kubusia to pomodle sie za spokój duszyczki Naszej Majeczki
[*] i wsparcie dla Moniki i Marcina aby mogli prejść jutrzejszy dzień :---(
Ja jutro będe w kościółki u Majeczki wziełam sobie wolne z pracy
[*] oj jak serce ściska
Madzia - napewne piekne kwiaty, mi tez jest cięzko ze jutro będziemy na tak smutnym spotkaniu, nie tak miało być!!!!!!!!!
Fajnie ze są dobre wiadomości o Zosience ;-)
[*] i wsparcie dla Moniki i Marcina aby mogli prejść jutrzejszy dzień :---(
Ja jutro będe w kościółki u Majeczki wziełam sobie wolne z pracy
[*] oj jak serce ściska
Madzia - napewne piekne kwiaty, mi tez jest cięzko ze jutro będziemy na tak smutnym spotkaniu, nie tak miało być!!!!!!!!!
Fajnie ze są dobre wiadomości o Zosience ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
MONIKO,MARCINIE - sily na jutrzejszy dzionek... :-( Bylam,jestem i bede z Wami duchem,sercem i myslami.. :-(
MAJUNIU - jutro... Ah jutro... Boze... :-( Kochanie,tesknie za Toba tak bardzo... :-( :-( :-( [*] [*] [*]
MAJUNIU - jutro... Ah jutro... Boze... :-( Kochanie,tesknie za Toba tak bardzo... :-( :-( :-( [*] [*] [*]
zielono_mi
Fanka BB :)
Moniko, Marcinie...jestem myslami i sercem przy Was...zycze duzo sily na ten jutrzejszy dzien...sciskam Was z calych sil.
...Wśród codziennych cierpień i trosk
nie wolno zgubić
codziennych rozmów z Aniołami...
Majeczko
[*]
...Wśród codziennych cierpień i trosk
nie wolno zgubić
codziennych rozmów z Aniołami...
Majeczko
[*]
reklama
Agusieńka
Mama Oliwki i Wiktorka
Oj to już jutro -bardziej człowiekowi w świadomości to sie gdzies ulokowało-tak bardzo chciałabym jutro porzegnac Majeńkę -ale to jest nierealne,za daleko mieszkam na północy Polski,może to lepiej bo wiem że nie miałabym siły tego przetrwać-to bardzo boli,uczestniczyłam w podobnej ceremoni -i nie mogłam sie pozbierać przez miesiąc i do dziś o tym myslę [to straszne] a musze być silna dla moich dzieci
tak strasznie mi przykro......
[*][*][*] dla ciebie Majeczko....
*][
tak strasznie mi przykro......
[*][*][*] dla ciebie Majeczko....
*][
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.