reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja również modlę się kolejny raz za Monikę i Marcina-oby Bóg dał im siły by mogli dalej razem iść przez życie. I oby nie było ono dla nich już tak okrutne.

Póki co zapalam wirtualną świeczuszkę
[*] dla Majeczki......
:-(

A za jakiś czas wybiorę się do Pszczółki na cmentarz bo mam bliziutko do Gliwic, żeby tam Jej podziękować i poprosić o to, żeby cały czas pokazywała swoim rodzicom, że jest przy nich. Zapalęprawdziwą świeczkę.

życie jest zbyt okrutne :-(

reklama
Ja oczywiście też dołożę się do wieńca ....:-(

Mońcik jesteś wspaniałą kobietą .....chylę czoła ......

[*] dla Mai

(*)(*)(*) dla naszej kochanej Pszczółki

Moniko, Marcinie bardzo Wam wspolczuje. :-(

Wciaz nie moge w to uwierzyc....:-:)no::-(

madziu - jutro rano przeleje pieniązki na twoje konto. trzymam kciuki za pozytywne wyniki kontrolne. Pozdrowienia dla Zosi i jej mamusi.

Dzisiaj odprawiałam urodzinki dla mojego Kubusia i były dwie cioteczki z bb z maluszkami i oczywiście nie mogłyśmy nie porozmawiac o tym co sie stało. łezki popłynęły:-:)-(.

Ciężko naprawdę ciężko to wszystko zrozumieć:-:)-(

Moncik - twój post to wyraz twojej WIELIEJ MIŁOŚCI I ODWAGI. Jesteście naprawde godnymi nasladowania rodzicami!!!!!!!!!!!! Czy ja bym tak potrafiła???!!!! Nie wiem!!!

Majeczko napewno patrzysz teraz na nas z góry i jestes TAM szczęśliwa że połączyłaś tyle serc tu na ziemi, serc do niedawna tak obce a teraz tak bliskie.
JESTEŚ ANIOŁECZKU W NASZYCH SERCACH NA ZAWSZE
[*]

Jutro napewno wieczorem tu zaglądne.
Dobranoc :-(

Ja uciekam spac Kochani...
Mimo wszystko,spokojnej nocki wam zycze...

Przede wszystkim MONI i MARCINOWI... :-(

MAJUNIU,odpoczywaj... Teraz juz mozesz spokojnie... :-( [*] [*] [*]

:-:)-:)-(
cały czas nie mogę uwierzyć w to co się dzieje :no::no::no:
cały czas zadaję sobie pytanie dlaczego????
nie potrafię tego zrozumieć :no::no::no:
Majeczko
[*]
[*]
[*]

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] :-:)-:)-(
śpij spokojnie Aniosłku...

Przepraszam, ale nie umię znaleźć tego nr konta na który zbierane są pieniądze na wieniec. Podajcie proszę jeszcze raz, razem ze swiftem, please ......

dobranoc wszystkie e-ciocie schodze juz ktorys raz z rzedu czekajac na wiesci tym razem od Moniki i Marcina ...
Spokojnej nocy o ile to mozliwe

reklama
Tak jak wszyscy nie mogę ogarnąć nawet myślami tego wszystkiego co się stało.Nie rozumiem, nie umiem się pogodzić, szukam odpowiedzi, ale jej nie znajduje. Od wczoraj cała nasza rodzina łączy się z rodzicami Majeczki w wielkim bólu.
Moja Malwinka ma tą samą wadę co Majka.
Bardzo dziękuję za ten piękny gest Moniki, za to, że w tym wielki bólu, w żałobie potrafi myśleć o innych cierpiących dzieciach. Za tą otwartośc na innych.
A Wam wszystkie dziewczyny za wielkie serce.

Dla Majeczki[*][*][*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry