aggamell
Zaciekawiona BB
…Słowa miłości, słowa nadziei
Zdławiona noc głuchoniema…
Dołączam się do wszystkich serc, które poderwała ta mała osóbka. Przez wielu z nas "poznana" dopiero dziś, a w sercu jakby od zawsze istniała.
Chyle czoła przed rodzicami - Wiara, nadzieja, miłość to wasza siła
Ja i moja rodzina...a słów mi brak!
Siedzę i łzy spływają po policzkach.. krtań mi ściska ilekroć pomyśle o Mai ... i przytulam się do moich pociech ... Zaglądam do łóżeczka i wracam na forum... Płacze, Szlocham, Ryczę, rozrywa i mnie... i jednocześnie modlę się o silę i szcżeście dla Moniki i jej męża, rodziny ...
Oglądając zdjęcia na fotosik wyłam, żeby nie powiedzieć płakałam... te oczka...
Mój 7letni synek Powiedział "Mamuś Maja tam w niebie będzie miała cieplutko... a przecież my wszyscy ja kochamy!"
Tak, Bo przecież cierpią Ci co zostają!!!
„Gdyby miłość i łzy potrafiły wskrzesić
byłabyś dziś zdrowa Maju z nami…”
Zdławiona noc głuchoniema…
Dołączam się do wszystkich serc, które poderwała ta mała osóbka. Przez wielu z nas "poznana" dopiero dziś, a w sercu jakby od zawsze istniała.
Chyle czoła przed rodzicami - Wiara, nadzieja, miłość to wasza siła
Ja i moja rodzina...a słów mi brak!
Siedzę i łzy spływają po policzkach.. krtań mi ściska ilekroć pomyśle o Mai ... i przytulam się do moich pociech ... Zaglądam do łóżeczka i wracam na forum... Płacze, Szlocham, Ryczę, rozrywa i mnie... i jednocześnie modlę się o silę i szcżeście dla Moniki i jej męża, rodziny ...
Oglądając zdjęcia na fotosik wyłam, żeby nie powiedzieć płakałam... te oczka...
Mój 7letni synek Powiedział "Mamuś Maja tam w niebie będzie miała cieplutko... a przecież my wszyscy ja kochamy!"
Tak, Bo przecież cierpią Ci co zostają!!!
„Gdyby miłość i łzy potrafiły wskrzesić
byłabyś dziś zdrowa Maju z nami…”