- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anetusia
Zaciekawiona BB
madzia8310
Fanka BB :)
Gabi Monika była cały czas z Mają. Ale potem musiała wyjść.....kiedy owierali jej klatkę.kiedy ją ratowali. Wtedy kiedy stała pod OIOMem rozmawiałam z nią ostatni raz.nie wiem jak było dalej....czy Maja jeszcze żyła przy pożegnaniu.nie wiem (((
Tak strasznie mi smutno.....Monia tak tęskniła za przytuleniem Majeczki.....a tu nic...........
Wiem że jadą teraz do domu........
W poniedziałek sekcja.dowiemy się co było dokładną przyczyną.
Modlę się zeby Monika nie straciła zmysłów.taka tragedia!
Boże.dlaczego????????????
Tak strasznie mi smutno.....Monia tak tęskniła za przytuleniem Majeczki.....a tu nic...........
Wiem że jadą teraz do domu........
W poniedziałek sekcja.dowiemy się co było dokładną przyczyną.
Modlę się zeby Monika nie straciła zmysłów.taka tragedia!
Boże.dlaczego????????????
aga1401
Grudniowa Mama'06
lzy,smutek,bol....
dlaczego.....
Aniolku kochany wierze ze jestes z nami....
dlaczego.....
Aniolku kochany wierze ze jestes z nami....
reklama
martula
Fanka BB :)
Magda - dziękuję, ze nam to napisałaś. Bałam się, że Monika dowiedziała się przez telefon. Ale co się własciwie stało? Jaki to był kryzys? Jeśli Monika będzie czegokolwiek potrzebowała napisz nam to, choć poza modlitwą pewnie niczego, bo straciła to co było najcenniejsze dla niej...Też martwię się czy teraz się nie załamie, dotąd walką o Maję dodawała jej sił, a teraz to już nie wiem. Boże, tak bardzo bym chciała móc to zmienić, móc uratować to dziecko. Tulę swoją córeczkę do piersi i dziękuję Bogu, że ją mam, że mi ją dał. Dlaczego Monika musi tak cierpieć? Bo chyba nie ma gorszego cierpienia niż śmierć dziecka. Nie wiem w jaki sposób można się z nimi skontaktować i czy oni by sobie tego życzyli, ale w każdym razie jestem z nimi całym sercem i nie chciałabym ich 'stracić z oczu". To wspaniali ludzie i zasługują na najlepsze.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.