reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:sad::sad::sad:

Majeczko śpij spokojnie
[*]
[*]
[*]

Moniko, Marcinie najszczersze wyrazy współczucia

o kurcze........... słów brak to przykre jak odchodzi taki mały aniołeczek
siedze i rycze od momentu jak zauważyłam tą informacje na wątku
i ciężko mi zrozumieć dlacego tak się dzieje
i jak patrze na moja 5 miesięczną Wikę i na Szyma to wszystkie ich dolegliwości są takie malutkie i ciesze się że szmerki w serduszku Wiktorii okazały sie nie groźne bo by mi serducho pękło
KOCHANI RODZICE MAI TRZYMAJCIE SIĘ I UWIERZCIE ZE PRZYJDZIE KIEDYŚ SŁONECZNY DZIEN I ŻE MAJA BEDZIE TERAZ WASZYM ANIOŁEM STRÓŻEM

.....
Majuś... śnij...

a wy, Moniko i Marcinie, badzcie dzielni... byliscie i jestescie nadal najlepszymi z rodzicow, pamietajcie o tym, gdy przyjdzie zwatpienie... musicie byc silni..
jestem pewna, ze Bog Wam jeszcze odpowie miloscia i szczesciem.. trzymam za Was kciuki!

[*]
[*]
[*]
Światełko dla Majeczki-kochanego aniołka.
Moniko ,Marcinie-łączę się w bólu...wyrazy współczucia...
Bardzo mi przykro....
....brak słów....
:no::-:)no::-(

reklama
nie wierzę:no: siedzę i ryczę i nie wierzę:no::-(
Moniko, Marcinie przyjmijcie wyrazy współczucia:-(
teraz Majcik jest z Oliwką, na pewno jest im tam dobrze
modlę się o siłę dla Was

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry