reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
może Monia nie może napisać ....mam tylko nadzieję, że z Mają wszystko w porządku i że ma się dobrze :tak:

Próbowałam się dodzwonić a Monika nie odbiera....może jest jeszcze u Mai??? Albo jest jakaś akcja w związku z pielęgniarkami-sama nie wiem.
Czekamy

jejciu ale nerwy to juz troche mnie niepokoi mam nadzieje zec wszystko dobrze z Majeczką.pozdrawiam i czekam !!!!!!

Kurcze teraz na prawdę się zdenerwowałam:baffled::baffled::baffled::baffled: ale spokojnie-może nie mogła odebrać po prostu, i zaraz się dowiemy czegoś......Na pewno wszystko jest dobrze!!!!!!!

No i już wiem....Monika dziś rano wyjechała na pogrzeb syna swojego kuzyna- to że ma jechać wiedziałam wczoraj...dlatego ja spokojnie czekałam do 16. Nie pomyślałam ze może im się przeciągnąc...ale...Mieli wrócić na 16 na odwiedziny u Mai ale im się nie udało. Być moze nawet wieczorem im sie nie uda.
Ale dzwonili na oddział i u Mai ok...uśmiecha sie od ucha do ucha!!! :)))
Monika jutro napewno napisze!!!
Ale nakręciłam....ale mam nadzieję że sens jest zrozumiały...najwazniejsze ze Majeczka dobrze :))))))

Dla tego chłopaka (*) (*) (*)

reklama
Taka uroczystość......:-( napewno smutno......:-( ale dobrze, że wiadomo co i jak u Mai, dzięki Madziu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry