reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zpraszam na wątek o Malwince z taka samą wada serduszka Co Majeczka .
1% podatku dla Malwinki forumowiczki do dzieła !!!!!Razem możemy pomóc tym dziewczynkom Mai i Malwince !!!Wysyłam wam jej zdjęcie malwinka.jpg

reklama
I my sie meldujemy :tak:
Mam nadzieje ze z Majka wszystko dobrze i mala sobie niezle radzi :-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBY Z OKAZJI 2 URODZINEK :-)

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj ani słowa, bo wróciliśmy od rodziny późnym wieczzorem. Cały dzień bez widzenia Mai. Ale są tego i plusy - wyrwałam się na chwilę z tego szpitalnego życia. Mimo smutnej okazji, zapomniałam na sekund pare o swoich problemach...tak dawno nie widziałam krewnych :)

Za to, dzisiaj...czym prędzej do małej.
Maja trochę śpiąca i w gorączce, przez chwile pouśmiechała sie do nas i pokazała, zeby ją ululać do snu. Kochana niunia. Paremetry dobre. Na dniach będzie próba ekstubacji, ja myślę że może w piątek? chyba ze znowu wezmą mnie z zaskoczenia - tak tez jest dobrze! Dopiero o 16 bedziemy rozmawiac z lekarzem bo teraz wszyccy na sli operacyjnej.

Zosia...znowu coś jakby gorzej. Dowiemy sie wiecej.

Tymczasem...do usłyszenia.

Ps Doris..masz jakies ładne zdjęcia z wczoraj?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA Z OKAZJI 2 URODZIN SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUŻO PREZENTÓW ŻYCZENIA ŚLE E-CIOCIA MAGDULENKA Z CÓRECZKAMI NADIĄ I ZUZANNĄklaun z tortem.gif

Moniczko,no to w takim razie czekamy na wiesci po 16tej - na pewno beda dobre. :-) Ciesze sie,ze troszke sie oderwalas od tego wszystkiego - chwila "odpoczynku" nalezala Ci sie,jak najbardziej. :tak:

KUBUSIU,wszystkiego najlepszego 2latku!

happy%20birthday

Właśnie przegrywam .jak obejrzę to wrzucę tu na forum.Oczywiście takie gdzie ja wyszłam pięknie a ty nie hihihi:-):-D

ja was oczywiście podczytuję i bardzo się ciesze że u Majeczki jest coraz lepiej, dzielna Dziewczynka

[*] dla pamięci tego Chłopaka

reklama
Witaj Moniś!
W takim razie czekamy na wiesci po 16:00, a skąd ta gorączka :baffled::confused:
Majuniu kochana zdrowiej maluszku i zbieraj siłki do ekstubacji.
Oj żeby tym razem się udało ....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry