reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zpraszam na wątek o Malwince z taka samą wada serduszka Co Majeczka .
1% podatku dla Malwinki forumowiczki do dzieła !!!!!Razem możemy pomóc tym dziewczynkom Mai i Malwince !!!Wysyłam wam jej zdjęcie malwinka.jpg

reklama
I my sie meldujemy :tak:
Mam nadzieje ze z Majka wszystko dobrze i mala sobie niezle radzi :-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBY Z OKAZJI 2 URODZINEK :-)

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj ani słowa, bo wróciliśmy od rodziny późnym wieczzorem. Cały dzień bez widzenia Mai. Ale są tego i plusy - wyrwałam się na chwilę z tego szpitalnego życia. Mimo smutnej okazji, zapomniałam na sekund pare o swoich problemach...tak dawno nie widziałam krewnych :)

Za to, dzisiaj...czym prędzej do małej.
Maja trochę śpiąca i w gorączce, przez chwile pouśmiechała sie do nas i pokazała, zeby ją ululać do snu. Kochana niunia. Paremetry dobre. Na dniach będzie próba ekstubacji, ja myślę że może w piątek? chyba ze znowu wezmą mnie z zaskoczenia - tak tez jest dobrze! Dopiero o 16 bedziemy rozmawiac z lekarzem bo teraz wszyccy na sli operacyjnej.

Zosia...znowu coś jakby gorzej. Dowiemy sie wiecej.

Tymczasem...do usłyszenia.

Ps Doris..masz jakies ładne zdjęcia z wczoraj?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA Z OKAZJI 2 URODZIN SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUŻO PREZENTÓW ŻYCZENIA ŚLE E-CIOCIA MAGDULENKA Z CÓRECZKAMI NADIĄ I ZUZANNĄklaun z tortem.gif

Moniczko,no to w takim razie czekamy na wiesci po 16tej - na pewno beda dobre. :-) Ciesze sie,ze troszke sie oderwalas od tego wszystkiego - chwila "odpoczynku" nalezala Ci sie,jak najbardziej. :tak:

KUBUSIU,wszystkiego najlepszego 2latku!

happy%20birthday

Właśnie przegrywam .jak obejrzę to wrzucę tu na forum.Oczywiście takie gdzie ja wyszłam pięknie a ty nie hihihi:-):-D

ja was oczywiście podczytuję i bardzo się ciesze że u Majeczki jest coraz lepiej, dzielna Dziewczynka

[*] dla pamięci tego Chłopaka

reklama
Witaj Moniś!
W takim razie czekamy na wiesci po 16:00, a skąd ta gorączka :baffled::confused:
Majuniu kochana zdrowiej maluszku i zbieraj siłki do ekstubacji.
Oj żeby tym razem się udało ....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry