reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ojejku,przykro mi strasznie z powodu tego chlopaka... :-( [']
I szkoda,ze MM nie mogli sie dzis spotkaz z Majulka,a ona z nimi... :-(
Ale najwazniejsze,ze Pszczolka sobie radzi i ma taki rewelacyjny humorek! :-) :tak: :-)

reklama
Oj jak dobrze wiedzieć że nasza pszczółka zadowolona i dobrze się czuje:-):-):-)
takie uroczystości przykre i smutne zawsze -a szczególnie gdy odchodzi młody człowiek:-:)-:)-:)-(
[*]

oj przykra wiadomość serdeczne współczucia .:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A co do Majeczki to aż miło się czyta takie posty że jest uśmiechnięta to znaczy że zdrowieje perełka malutka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)a ciekawe co u Zosieńki pewnie tez maleńka czuje sie dobrze.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):blink::blink::blink::blink::blink::blink::-):-):-):-)Pozdrawiam was Czekam na wieści po wizycie u Majeczki po 20 mam nadzieje ze Mońcik cos napisze nam . buziaki trzymajcie sie:-D:-D:-D:-D:-D

Dalej zadnych wieści od Mońcik :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:Czekam aż cos napisze wtedy pójdę spać bo trochę sie denerwuje .Buziaki dla dziewczynek Mai i Zosi i ich mam .:-):-):happy2::tak::-D:-):happy2::-D;-):-);-):happy2::-D:-p:happy2::tak::happy2::-):happy2:co tam ciekawego u Zosi i Mai parametry są lepsze.Pozdrawiam:-):-):-)

[*]
[*]
[*] Dla tego chłopaka... To takie trudne, kiedy ktoś bliski odchodzi. Panie świeć nad Jego Duszą.

Witam!

Ja na urlopie, w domu komputer działa jak chce, ciągłe problemy z logowaniem. Dobrze, że chociaż mogę przeczytac, co u Mai... :wściekła/y:

Bardzo mi smutno z powodu tego chłopaka
[*] :-(

Dobrze, że u Mai wszystko ok. Cieszę się ogromnie i wierzę, że zbierze wystarczająco dużo sił, żeby samodzielnie oddychać. Do trzech razy sztuka... ;-)

Pozdrawiam wszystkich urlopowo!

Dzisiaj jestem trochę zaganiana. :blink:
Do tego Kubuś złapał jakąś trzydniówkę, z gorączką, ale jego zachowanie wcale na to nie wskazuje - rozrabia jak zwykle. :-)

Posty będę czytac na bieżąco, tylko pewnie dziś nic nie napiszę, a więc do jutra e -cioteczki!!!

Pozdrowienia dla MMM, Zosi i jej Rodziców!!!

li-6403.png

reklama
ja tez witam was serdecznie e-cioteczki :-):-):-):-):-)Też czekam na wiesci o Majeczce i Zosi przy okazji.:tak::tak::tak::tak::tak:Od wczoraj mała także czekam na wiesci Ale tylko same super !!!! :-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry