reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochane to jest adres pod ktory nalezy kierowac prosby i sprawy medyczne medic@wosp.org.pl osobiscie juz wyslalam emaila moze jak kazda z nas skrobnie kilka slow z prosba to orkiestra pomoze ...

ciesze sie ogromnie z wiesci od Mai czekam na wieczorne z niecierpliwoscia i nadzieja czy u Zosi cos sie polepszylo ...

Ja jutro a bank napiszę, może wspomogą, byłoby warto, bo pracuje tam wspaniały fachowiec -doktor Wojtalik, który ratuje zycie tylu dzieciom i lepsza infrastruktura by się bardzo w Poznaniu przydała. Ja napiszę i Wy też napiszcie :tak:

Mońcik bardzo się cieszę z dobrych wieści :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
...nasza niunia tez spedzala okres przedswiateczny w szpitalu i dostala mase prezentow...pielegniarki skladaly je pod jej lozeczkiem...jedna z nich nawet zorganizowala zbiorke w szkole swojej corki...dzieciaki wpadly z prezentami na OIOM w pl pewnie nie do pomyslenia...

A jednak da się, tylko chyba nie u nas, nie w Polsce ....Eve Ty się jeszcze zastanów nad tym powrotem ;-)
Pozdrawiam :-)

Cześć ja zaganiania strasznie:baffled:
Ale trzymam kciuki za dzielne dziewczynki cały czas !!!
Buziaki.

... ja chciałam tylko napisać że poza standardowym trzymaniem kciuków za majkę i zosię, trzymam również za weronikę (córeczkę DorisW), nie wiem czy są szanse na jej wyleczenie, ale może jakiś cudowny lek ktoś wymyśli, żeby ona mogła trochę normalniej żyć, serce pęka kiedy czytam tego bloga :-(
w boga nie wierzę i nie proszę go o nic, ale czasem wystarcza sama wiara, wiara w to że kiedyś będzie lepiej, że wszystko się ułoży.. wiem, że to takie gadanie, wyświechtane slogany, ale kochana, ty musisz być twarda i silna,
podziwiam Was, wszystkie mamusie chorych dzieciaków, jesteście niesamowite i nie mam słów żeby to opisać!!!

Cieszy mnie ze u Majulki stabilnie:-):tak:...oby tak dalej:tak:
Zosienko do przodu malenka...modle sie za Was dziewczynki...Bedzie dobrze...

NikaMD przeraza mnie polska sluzba zdrowia i dlatego jeszcze zwlekamy z powrotem do kraju...robimy to dla Veroniczki...zreszta sama wiesz:-)
pozrawiam Cie...buzialki dla Michasia:-)...

Mam nadzieje ze rano beda dobre nowinki:tak:

Czekamy już na wieści od Moniki. Może uda się jeszcze do końca tygodnia odłączyć Mai respirator. Wierzę, że teraz wszystko pójdzie gładko!!! ;))

Cieszy mnie ze u Majulki stabilnie:-):tak:...oby tak dalej:tak:
Zosienko do przodu malenka...modle sie za Was dziewczynki...Bedzie dobrze...

NikaMD przeraza mnie polska sluzba zdrowia i dlatego jeszcze zwlekamy z powrotem do kraju...robimy to dla Veroniczki...zreszta sama wiesz:-)
pozrawiam Cie...buzialki dla Michasia:-)...

Mam nadzieje ze rano beda dobre nowinki:tak:

U nas ten sam powód:-(.

Czekamy na wieści oby dobre...

ufff... naskrobałam maila do WOŚP, zachecam do zrobienia tego samego :-)
Wydaje mi się, że lepiej, aby kazda parę słów napisała od siebie, anizeli zarzucac ich tym samym listem. No chyba, że niektóre osoby kompletnie nie wiedzą od czego zaczać i w ogóle, to mozna by się posiłkować takim gotowcem...

Maju kochana, wierzę, że Ci się uda mimo tych wszystkich przeciwności, które wciaż napotykasz. Walcz dziecinko kochana :happy2:

reklama
no cześć Mońcik jak tam u małej perełki jak sie dziś czuje a jak Zosienka lepiej pozdrawiam was mamusie tez wysłałam wiadomość do wosp. Może jak wszystkie coś napiszemy to może coś wskuramy .Czekam na wieści co tam u dziewczynek pozdrawiam i buziaki.Trzymajcie sie kochane.paZobacz załącznik 64085

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry